|
Autor |
Wiadomość |
Pottero
|
Tytuł: Re: Pokaz Inkwizytorów Napisane: 22 gru 2014, 17:40 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: ME, DA, AC, Fable, Fallout, TES
|
|
Góra |
|
 |
|
NusiaczeK
|
Tytuł: Re: Pokaz Inkwizytorów Napisane: 22 gru 2014, 17:43 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Dołączył(a): 05 sie 2012, 15:37 Posty: 599 Lokalizacja: Storytime
Gra w: Życie
|
Uwielbiam ten zaciesz podczas rozmowy z Cullenem.. nieważne jak piękna by postać nie była zawsze wyjdzie jak taki głupek. Nie dziwię się Cullenowi, że niedługo po tym chowa się za raportem 
|
Góra |
|
 |
master_rpg
|
Tytuł: Re: Pokaz Inkwizytorów Napisane: 22 gru 2014, 18:40 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: MGS V: TPP, Fallout 4
|
@NusiaczeK Moja rudowłosa (niestety na tym zdjęciu tego nie widać) Kornelia Josephine Adaar z chęcią by się zaprzyjaźniła z twoją Asaarą zważywszy na jej preferencje, chociaż pierwsze wrażenie na to nie wskazuje
|
|
Góra |
|
 |
Skeczor
|
Tytuł: Re: Pokaz Inkwizytorów Napisane: 22 gru 2014, 18:50 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Batmen
|
Jakby miała mózg na wierzchu o-o
|
 |
master_rpg
|
Tytuł: Re: Pokaz Inkwizytorów Napisane: 22 gru 2014, 18:57 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Takie czoło cóż poradzić przynajmniej głową potrafi ruszyć, dosłownie 
|
|
Góra |
|
 |
NusiaczeK
|
Tytuł: Re: Pokaz Inkwizytorów Napisane: 22 gru 2014, 18:59 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Dołączył(a): 05 sie 2012, 15:37 Posty: 599 Lokalizacja: Storytime
Gra w: Życie
|
master_rpg napisał(a): @NusiaczeK Moja rudowłosa (niestety na tym zdjęciu tego nie widać) Kornelia Josephine Adaar z chęcią by się zaprzyjaźniła z twoją Asaarą zważywszy na jej preferencje, chociaż pierwsze wrażenie na to nie wskazuje I see what you did there sir.. Asaara highly disapproves.
|
Góra |
|
 |
master_rpg
|
Tytuł: Re: Pokaz Inkwizytorów Napisane: 22 gru 2014, 19:04 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
NusiaczeK napisał(a): I see what you did there sir.. Asaara highly disapproves. Kupię i rozdam jej wszystkie świąteczne podarunki i będzie greatly approves 
|
|
Góra |
|
 |
Angel Face
|
Tytuł: Re: Pokaz Inkwizytorów Napisane: 27 gru 2014, 12:22 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin 3
|
To i ja pochwalę się moją inkwizytorką. Słaba jakość, bo gram na ps4 i fotka robiona telefonem. Mara jest bardzo wierząca. Chciała poświęcić całe swoje życie służeniu Stwórcy, jednakże uległa urokowi przystojnego komendanta. Może idąc za przykładem pewnego młodzieńca z DA2 spóbuje namówić swojego ukochanego na wspólne wstąpienie do zakonu.  Załącznik: image1.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
|
Góra |
|
 |
mhroczyn
|
Tytuł: Re: Pokaz Inkwizytorów Napisane: 01 sty 2015, 19:28 |
|
Casual |
 |
 |
Gra w: Neverwinter Nights, Dragon Age, Mass Effect, Half-Life, Thief (tylko 1,2,3)
|
Oto pani Inkwizytor, czarodziejka Araya Lavellan. Araya jeśli w coś wierzy to tylko w to, że to my sami kreujemy swoją rolę i przeznaczenie. Od samego początku wiedziała, że nie jest żadnym Heroldem Andrasty, ani wybranką. Wszystko co osiągnęła to tylko i wyłącznie zasługa jej własnych umiejętności, pomoc przyjaciół oraz wspólników i oczywiście łut szczęścia. W związku z zaistniałymi okolicznościami bardzo zainteresowało ją zjawisko magii szczelin, wiedza ta pomoże jej w ostatecznym starciu z Koryfeuszem. Inkwizytorka pragnie aby jej pobratymcom zostały zadość uczynione wszelkie krzywdy jakich doznali, a także by rozbite klany dalijskich elfów ostatecznie utworzyły własne państwo i otrzymały dawno obiecane im ziemie. Jako naczelna dowódczyni Inkwizycji na pewno będzie w stanie poczynić ku temu odpowiednie kroki. Co ciekawe, przysłowie prawiące o tym, że przeciwieństwa się przyciągają zdaje się w pełni prawdziwe, gdyż co i rusz w Podniebnej Twierdzy można usłyszeć szeptane po kątach plotki jakoby pani Inkwizytor spędzała wyjątkowo dużo czasu z komendantem Cullenem. Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać przed krótkim nakreśleniem mojej postaci  , oto screeny:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
_________________ "A secret room... always my favourite room in a house"
|
|
Góra |
|
 |
Lord_Camilus
|
Tytuł: Re: Pokaz Inkwizytorów Napisane: 02 sty 2015, 19:36 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
|
Tworzyłem tę postać z 5 razy, zanim jej wygląd w grze mnie usatysfakcjonował- oto moja Dalijka, Lauriel (poprzednie, wraz z pierwszą, którą już tu pokazywałem, usunąłem). Co do charakteru- wyjdzie w praniu, ale w założeniu dobro elfów jest dla niej najważniejsze, jest ciekawa świata, a szczególnie magii- Solas będzie mile zaskoczony, że ma nareszcie kogoś, kto z uwagą słucha jego wywodów na temat Pustki. A na koniec, jeszcze raz mój krasnolud, ale tym razem w pełnym rynsztunku 
|
|
Góra |
|
 |