Dołączył(a): 05 sie 2012, 15:37 Posty: 599 Lokalizacja: Storytime
Gra w: Życie
Wysłuchałam jej wtedy, bo wspomniała o mojej Strażniczce, ale jego przeoczyłam.. Meh. I tak miałam zamiar przejść wszystkie części od nowa w święta i wyrobić sobie canon.
Gra w: ME, DA, AC, Fable, Fallout, TES
W sumie to nie jest może ciekawostka, ale... nie wiem, albo grafik nie widział i nie płakał, albo starożytne elfy miały jakiś kult falliczny, albo to mi się przez moją robotę już wszystko kojarzy.
Gra w: Batmen
Ha! Mam coś! Raczej niedopatrzenie twórców:
Spoiler:
W dakeep ustawiłem romans z Lelianą i jej śmierć z mojej ręki. W dai najpierw w Azylu mówiła, że ją Strażnik zabił i go nienawidzi, a teraz w Podniebnej Twierdzy mówi, że go kochała i patrzyła na jego śmierć.
Ostatnio edytowano 21 gru 2014, 12:02 przez Skeczor, łącznie edytowano 1 raz
Gra w: Batmen
Nie dało
Spoiler:
Jeśli wziąłeś ją ze sobą, to od razu ci się rzuca do gardła razem z Wynne. Jeśli nie wzięliśmy jej ze sobą, a zniszczyliśmy urnę, to zapyta nas w obozie co się z urną stało. Jeśli odpowiemy "zniszczyłem ją", to focha strzeli i odejdzie z drużyny.
Dołączył(a): 05 sie 2012, 15:37 Posty: 599 Lokalizacja: Storytime
Gra w: Życie
Skeczor napisał(a):
Ha! Mam coś! Raczej niedopatrzenie twórców:
Spoiler:
W dakeep ustawiłem romans z Lelianą i jej śmierć z mojej ręki. W dai najpierw w Azylu mówiła, że ją Strażnik zabił i go nienawidzi, a teraz w Podniebnej Twierdzy mówi, że go kochała i patrzyła na jego śmierć.
Ta, ja w DA:Keep ustawiłam romans z Alistairem jako mag, mroczny rytuał oraz dźgnięcie Morrigan przy lustrze. Właśnie dostałam list od Bohatera(!) Fereldenu, w którym dołącza 2 osobiste prośby.. abym zaopiekowała się jej rodziną - Morrigan i Kieranem, których jeszcze nawet nie poznałam oraz Alistairem, ponieważ nie chce go stracić.. Wow.