|
Autor |
Wiadomość |
NusiaczeK
|
Tytuł: Re: Wrażenia po ukończeniu Dragon Age: Inkwizycja SPOILERY! Napisane: 25 gru 2014, 20:47 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Dołączył(a): 05 sie 2012, 15:37 Posty: 599 Lokalizacja: Storytime
Gra w: Życie
|
Pottero napisał(a): Jakoś mi się nie wydaje, żeby BioWare zamierzało w czwartej części dużo zmieniać – gra się sprzedała, odbili się od dna po Dragon Age II i Mass Effect 3, więc będą szli w tym kierunku. W sumie sama konstrukcja gry mi pasuje, ale powinni zamienić tysiąc drobnych questów à la MMO na mniejszą ilość, ale za to bardziej rozbudowanych, zrezygnować z ciągłego respawnowania się przeciwników i zwiększyć w końcu rolę towarzyszy i ilość rozmów z nimi, bo ta w Inkwizycji jest dalej wysoce niezadowalająca. A, no i wywalić demony rozpaczy, bo mnie wkurzają jak mało co. I jeszcze trochę innych rzeczy, które mogły być zrealizowane dużo lepiej. ^This Jeśli poprawią te rzeczy dla mnie będzie bomba, gdyż są to największe minusy tej gry. Same misje główne trzymają poziom, są długie i ciekawe. No, poza ostatnią. Niech jeszcze popracują nad zakończeniami i większą różnorodnością zbroi i broni. I niech przywrócą demona pożądania! W obu poprzednich częściach często się pojawiał to czemu tu go nie było? A przynajmniej ja go nie spotkałam. Szkoda, że na takie DA przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać o ile w ogóle będą coś poprawiać a nie ślepo trzymać sukcesu DAI.
|
Góra |
|
 |
|
master_rpg
|
Tytuł: Re: Wrażenia po ukończeniu Dragon Age: Inkwizycja SPOILERY! Napisane: 25 gru 2014, 21:05 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: MGS V: TPP, Fallout 4
|
Ja bym dodał jeszcze więcej interakcji ze zdobytymi twierdzami, niech zostają atakowane bierzmy udział w ich obronie, odbijajmy je jeśli stracimy + miejmy wpływ na wygląd. Do tego proszę umiejętność przemiany w smoka chociaż na jedną misje ![Devil ]:->](./images/smilies/devil.png) No i wybór orientacji przy tworzeniu postaci, aby magowie z wąsami lub wielkie rogate byki nie ślinili się na widok mojego bohatera 
|
|
Góra |
|
 |
WiekSmoka
|
Tytuł: Re: Wrażenia po ukończeniu Dragon Age: Inkwizycja SPOILERY! Napisane: 25 gru 2014, 21:14 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
|
Haha.. marzenia mamy Misje MMO, właściwie to tak, odbierz, przynieś i zbieraj EXP, albo te obrażenia nad postaciami - fakt, zmierzyło to troszku w stronę Diablo.
_________________ "W walce, zwycięstwo
W pokoju, czujność
W śmierci, poświęcenie."
|
|
Góra |
|
 |
NusiaczeK
|
Tytuł: Re: Wrażenia po ukończeniu Dragon Age: Inkwizycja SPOILERY! Napisane: 25 gru 2014, 21:28 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
|
master_rpg napisał(a): No i wybór orientacji przy tworzeniu postaci, aby magowie z wąsami lub wielkie rogate byki nie ślinili się na widok mojego bohatera  I tak się będą ślinić. Kwestia tylko czy Twój bohater będzie to "odwzajemniał". WiekSmoka napisał(a): albo te obrażenia nad postaciami - fakt, zmierzyło to troszku w stronę Diablo. A tego już w DAO nie było przypadkiem? I nie rozpędzajmy się tak z tymi marzeniami, bo i tak takiego ideału w życiu nie dostaniemy.. Żeby chociaż jakieś dobre DLC zrobili to będzie dobrze. Takie ze Strażnikiem na przykład (tak, tak, powtarzam się) 
|
Góra |
|
 |
master_rpg
|
Tytuł: Re: Wrażenia po ukończeniu Dragon Age: Inkwizycja SPOILERY! Napisane: 25 gru 2014, 21:39 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
NusiaczeK napisał(a): I nie rozpędzajmy się tak z tymi marzeniami, bo i tak takiego ideału w życiu nie dostaniemy.. Jeśli wszystko pójdzie dobrze z planem to ja dostanę ideał w postaci Wiedźmina 3 no i Cyberpunk 2077(tutaj to ogromne nadzieje są), ale na razie staram się być ostrożny i bardziej sceptyczny w oczekiwaniu na Wieśka Czy. NusiaczeK napisał(a): Żeby chociaż jakieś dobre DLC zrobili to będzie dobrze. Takie ze Strażnikiem na przykład (tak, tak, powtarzam się)  Nie jesteś w tym osamotniona i ja również czekam na "The Calling" DLC 
|
|
Góra |
|
 |
Pottero
|
Tytuł: Re: Wrażenia po ukończeniu Dragon Age: Inkwizycja SPOILERY! Napisane: 25 gru 2014, 21:49 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: ME, DA, AC, Fable, Fallout, TES
|
master_rpg napisał(a): Ja bym dodał jeszcze więcej interakcji ze zdobytymi twierdzami, niech zostają atakowane bierzmy udział w ich obronie, odbijajmy je jeśli stracimy Weto, nie życzę sobie odbijania raz zdobytych twierdzów, mam do tego uraz od czasu Assassin’s Creed bodajże Revelations. Twierdza jest moja i tak ma zostać  .

|
|
Góra |
|
 |
master_rpg
|
Tytuł: Re: Wrażenia po ukończeniu Dragon Age: Inkwizycja SPOILERY! Napisane: 25 gru 2014, 21:54 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Pottero napisał(a): master_rpg napisał(a): Ja bym dodał jeszcze więcej interakcji ze zdobytymi twierdzami, niech zostają atakowane bierzmy udział w ich obronie, odbijajmy je jeśli stracimy Weto, nie życzę sobie odbijania raz zdobytych twierdzów, mam do tego uraz od czasu Assassin’s Creed bodajże Revelations. Twierdza jest moja i tak ma zostać  . To pójdźmy na kompromis i dodajmy taki tryb w multi co ty na to??? 
|
|
Góra |
|
 |
NusiaczeK
|
Tytuł: Re: Wrażenia po ukończeniu Dragon Age: Inkwizycja SPOILERY! Napisane: 25 gru 2014, 22:00 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
|
master_rpg napisał(a): Pottero napisał(a): master_rpg napisał(a): Ja bym dodał jeszcze więcej interakcji ze zdobytymi twierdzami, niech zostają atakowane bierzmy udział w ich obronie, odbijajmy je jeśli stracimy Weto, nie życzę sobie odbijania raz zdobytych twierdzów, mam do tego uraz od czasu Assassin’s Creed bodajże Revelations. Twierdza jest moja i tak ma zostać  . To pójdźmy na kompromis i dodajmy taki tryb w multi co ty na to???  Albo w postaci DLC za jedyne 39.99 zł - Nowe twierdze, dekorejszyn i podbijanie 
|
Góra |
|
 |
master_rpg
|
Tytuł: Re: Wrażenia po ukończeniu Dragon Age: Inkwizycja SPOILERY! Napisane: 25 gru 2014, 22:12 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
NusiaczeK napisał(a): Albo w postaci DLC za jedyne 39.99 zł - Nowe twierdze, dekorejszyn i podbijanie  Ekhem, dodatki do multi są darmowe 
|
|
Góra |
|
 |
Skeczor
|
Tytuł: Re: Wrażenia po ukończeniu Dragon Age: Inkwizycja SPOILERY! Napisane: 25 gru 2014, 22:56 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Batmen
|
Robicie offtop 
|
 |