Autor |
Wiadomość |
MAGDEK
|
Tytuł: Re: Nowy patch juz dziś +przyszłe darmowe dodatki Napisane: 20 lut 2015, 16:51 |
|
Casual |
 |
 |
Gra w: dragon age inkwizycja
|
Raczej nie :-) poza tym zawsze można skopiować "save"
_________________ Nigdy nie zapominaj o tym, kim jesteś, bo świat na pewno o tym nie zapomni. Uczyń z tego swoją siłę, a wtedy przestanie to być twoim słabym punktem. Zrób z tego swoją zbroję, a nikt nie użyje tego przeciwko tobie.
|
|
Góra |
|
 |
|
Pottero
|
Tytuł: Re: Nowy patch juz dziś +przyszłe darmowe dodatki Napisane: 20 lut 2015, 21:02 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: ME, DA, AC, Fable, Fallout, TES
|
MAGDEK napisał(a): Ale warto czekać, bo sama miałam to szczęście zapisać się na wersję beta i... Czarne emporium jest ekstra. Kurde, szczęściara, ja byłem tak zapracowany, że mnie ominęły zapisy do bety :/.

|
|
Góra |
|
 |
MAGDEK
|
Tytuł: Re: Nowy patch juz dziś +przyszłe darmowe dodatki Napisane: 21 lut 2015, 00:17 |
|
Casual |
 |
 |
Gra w: dragon age inkwizycja
|
To nie dziwne skoro zapisy trwały tylko 3 godziny.... I w nocy :-o szkoda, że bioware nie pomyślało o fanach z Europy. Ale na szczęście wszyscy dostaną tego patcha i na pewno w "lepszej wersji ":-)
_________________ Nigdy nie zapominaj o tym, kim jesteś, bo świat na pewno o tym nie zapomni. Uczyń z tego swoją siłę, a wtedy przestanie to być twoim słabym punktem. Zrób z tego swoją zbroję, a nikt nie użyje tego przeciwko tobie.
|
|
Góra |
|
 |
neton85
|
Tytuł: Re: Nowy patch juz dziś +przyszłe darmowe dodatki Napisane: 01 mar 2015, 11:33 |
|
Casual |
 |
|
Wiadomo kiedy wychodzi ten patch ? I najważniejsze czy odblokowuje w końcu ten sławny kawałek mozaiki ? Chciał bym ponownie sobie pograć ale już w pełni 
|
|
Góra |
|
 |
skunRace
|
Tytuł: Re: Nowy patch juz dziś +przyszłe darmowe dodatki Napisane: 03 mar 2015, 11:03 |
|
Casual |
 |
 |
|
Żeby nie było możliwości ustawienia napisów na górze lub dole ekranu od początku w grze to wstyd. Ale widzę że nawet w tak dużym patchu, będzie tylko możliwość powiększenia czcionki, chyba że się mylę to mnie poprawicie. W ogóle kto wpadł na tak idiotyczny pomysł, aby napisy były na górze ekranu, zaczęło się od DA2 i widzę to już u nich standard. Strasznie mnie to drażni.
|
|
Góra |
|
 |
Skeczor
|
Tytuł: Re: Nowy patch juz dziś +przyszłe darmowe dodatki Napisane: 03 mar 2015, 14:39 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Batmen
|
Eeeee...  napisy są od "początku" serii  to taki znak rozpoznawalny wręcz 
|
 |
DarthEagIe
|
Tytuł: Re: Nowy patch juz dziś +przyszłe darmowe dodatki Napisane: 03 mar 2015, 21:08 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: Dragon Age ME3.2,1, M&B Warband, Wiedźmin1, 2
|
Jakiś patch mi się pobrał. Wie ktoś o co chodzi?
_________________ Wszystkie sprawy śmierć zamyka. Lecz przedtem może jeszcze rozbłysnąć czyn szlachetny. Godny tych, którzy z bogami walczyli.
|
|
Góra |
|
 |
Skeczor
|
Tytuł: Re: Nowy patch juz dziś +przyszłe darmowe dodatki Napisane: 03 mar 2015, 21:10 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Batmen
|
|
 |
DarthEagIe
|
Tytuł: Re: Nowy patch juz dziś +przyszłe darmowe dodatki Napisane: 03 mar 2015, 21:11 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: Dragon Age ME3.2,1, M&B Warband, Wiedźmin1, 2
|
Nie korzystam z FB. Wiem nie ma mnie:P
_________________ Wszystkie sprawy śmierć zamyka. Lecz przedtem może jeszcze rozbłysnąć czyn szlachetny. Godny tych, którzy z bogami walczyli.
|
|
Góra |
|
 |
Biszkoptex
|
Tytuł: Re: Nowy patch juz dziś +przyszłe darmowe dodatki Napisane: 03 mar 2015, 21:49 |
|
Free Company of Alinor |
 |
Dołączył(a): 31 sie 2010, 18:24 Posty: 5327 Lokalizacja: Sosnowiec
Gra w: śmierć
|
"Usunięto błąd umożliwiający wielokrotne użycie pewnych zdolności bez konieczności ich odnawiania."
Tempest Vortex dalej działa?
|
 |