|
Autor |
Wiadomość |
master_rpg
|
Tytuł: Re: Nowy patch juz dziś +przyszłe darmowe dodatki Napisane: 09 gru 2014, 20:38 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: MGS V: TPP, Fallout 4
|
Muzyka podczas eksploracji leci w całości, cutscenki rzeczywiście działają lepiej, przyrost klatek, ale zadania pobocznego w Hinterlands nie naprawiono i nadal nie mogę go skończyć Resztę obadam jutro.
|
|
Góra |
|
 |
|
Skeczor
|
Tytuł: Re: Nowy patch juz dziś +przyszłe darmowe dodatki Napisane: 09 gru 2014, 20:40 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Batmen
|
S[ytam się - o jakie zadanie ci chodzi? Bo ja jednego z zapasami apostatów nie mogę skończyć
|
 |
master_rpg
|
Tytuł: Re: Nowy patch juz dziś +przyszłe darmowe dodatki Napisane: 09 gru 2014, 20:46 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Chodzi o zadanie "Miłość czeka", mam wrócić do kolesia i powiadomić o śmierci kochanki, ale chyba wryło go za bardzo w ziemię bo nigdzie się nie pojawia.
|
|
Góra |
|
 |
Pottero
|
Tytuł: Re: Nowy patch juz dziś +przyszłe darmowe dodatki Napisane: 09 gru 2014, 20:49 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: ME, DA, AC, Fable, Fallout, TES
|
Ale to jest błąd znacznika i go nie znalazłeś, czy znacznik masz, ale koleś się w danym miejscu nie pojawia?

|
|
Góra |
|
 |
NusiaczeK
|
Tytuł: Re: Nowy patch juz dziś +przyszłe darmowe dodatki Napisane: 09 gru 2014, 20:51 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Dołączył(a): 05 sie 2012, 15:37 Posty: 599 Lokalizacja: Storytime
Gra w: Życie
|
Muzyka podczas eksploracji? Tego jeszcze nie sprawdzałam. Najważniejsze jest dla mnie to, że naprawili dialog z Hawke!! W końcu mogę zrobić swoją Hawke nie tracąc przy tym głosu Inkwizytorki Teraz to serio nie wiem czy nie zagrać od nowa 
|
Góra |
|
 |
Skeczor
|
Tytuł: Re: Nowy patch juz dziś +przyszłe darmowe dodatki Napisane: 09 gru 2014, 20:52 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Batmen
|
|
 |
master_rpg
|
Tytuł: Re: Nowy patch juz dziś +przyszłe darmowe dodatki Napisane: 09 gru 2014, 20:55 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
@Pottero Znacznik jest, a kolesia nie ma. Wiem, że w pewnej recenzji wytknięty został ten błąd.
|
|
Góra |
|
 |
Zenek96
|
Tytuł: Re: Nowy patch juz dziś +przyszłe darmowe dodatki Napisane: 09 gru 2014, 20:55 |
|
Niedzielny gracz |
 |
|
u mnie wzrost fps i dzwięk normalny ktoś gra na sterach amd 14.12 omega tych najnowszych ? chciałbym wiedzieć czy pobrać je czy grać na 14.11.2 beta
|
|
Góra |
|
 |
Pottero
|
Tytuł: Re: Nowy patch juz dziś +przyszłe darmowe dodatki Napisane: 09 gru 2014, 21:02 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: ME, DA, AC, Fable, Fallout, TES
|
Tak w ogóle, z ciekawości zapytam: o co chodzi z tym, że w wersji pecetowej dodano możliwość wzięcia całej zawartości skrzyni za pomocą jednego przycisku? Gram na pececie i mam tę opcję od samiutkiego początku. Chyba że ta opcja była niedostępna jak się gra na klawiaturze i myszy, bo na padzie ją miałem od zawsze.

|
|
Góra |
|
 |
gramofon23
|
Tytuł: Re: Nowy patch juz dziś +przyszłe darmowe dodatki Napisane: 09 gru 2014, 21:18 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
 |
|
Pottero napisał(a): Tak w ogóle, z ciekawości zapytam: o co chodzi z tym, że w wersji pecetowej dodano możliwość wzięcia całej zawartości skrzyni za pomocą jednego przycisku? Gram na pececie i mam tę opcję od samiutkiego początku. Chyba że ta opcja była niedostępna jak się gra na klawiaturze i myszy, bo na padzie ją miałem od zawsze. Pottero, Ty chyba masz lepszą wersję na dysku od Bioware! Zacznij wypuszczać patche 
|
|
Góra |
|
 |