Teraz jest 01 paź 2020, 08:26


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: niekonczące się misje w sali narad
PostNapisane: 11 sty 2015, 15:12 
Casual
Casual

Dołączył(a): 11 sty 2015, 15:09
Posty: 1
Witam, gram na xboxie w DAI. czy ktos ma moze jakis pomysl dlaczego misje wybierane wsali narad, gdize wysyla sie ludzi trwaja w nieskonczonosc? misja z varrikiem na ktora wyslalem juz nie pamietam kogo od tygodnia nie przerwanie trwa 5 h a zegar ciagle bije. szkoda tylko ze sam sie czesto cofa..


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: niekonczące się misje w sali narad
PostNapisane: 11 sty 2015, 15:42 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 sie 2012, 22:08
Posty: 1826
Lokalizacja: Rybnik
Gra w: ME, DA, AC, Fable, Fallout, TES
Już kiedyś taki temat chyba był. Jak nie ma połączenia z Internetem, to się operacje nie wykonują albo się cofaną, taka bodajże była konkluzja.

_________________
ObrazekObrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: niekonczące się misje w sali narad
PostNapisane: 11 sty 2015, 17:12 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 sie 2012, 12:31
Posty: 2424
Gra w: Batmen
Połącz z netem - tyle w kwestii rozwiąznia.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: niekonczące się misje w sali narad
PostNapisane: 13 sty 2015, 15:31 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2014, 17:50
Posty: 27
Na prawdę coś takiego jest? Że trzeba mieć odpalony origin żeby gra chodziła poprawnie? :>

_________________
"W walce, zwycięstwo

W pokoju, czujność

W śmierci, poświęcenie."


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: niekonczące się misje w sali narad
PostNapisane: 13 sty 2015, 16:06 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 sie 2012, 12:31
Posty: 2424
Gra w: Batmen
ryvna napisał(a):
gram na xboxie w DAI.

Ekhm... czytanie ze zrozumieniem <_<

Akurat ten błąd mogę zrozumieć. Jak wysyłałem agentów na misję z netem i bez neta, to konsola mogła oszaleć i źle coś tam obliczyć. Łatwo to rozwiązać, bo wystarczy konsolę do neta podłączyć.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules