|
Autor |
Wiadomość |
Alice
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 25 mar 2012, 09:02 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
Lothrak napisał(a): Natomiast osobiście ciekawie byłoby dla mnie stanąć po drugiej stronie barykady czyli zagrać... Mrocznym Pomiotem. Odnosząc się do wypowiedzi poprzednich forumowiczów według mnie jest to jedyna możliwa nowa rasa do gry. Dlaczego? Ponieważ jako jedyna ma w miarę ludzkie kształty , Architekt sprawił że zaczęły mysleć i stały się bardziej ludzkie. Nawet jeśli bie było by takiej możliwości co jest bardoz prawdopodobne to ciekawie by było mieć takiego towarzysza w druzynie. Ah , zagrać Pomiotem ... To by było coś , czyż nie ? Miła odmiana - przynajmniej jak dla mnie. Tylko pytanie , czy gralibyśmy jako zły Mroczny Pomiot , czy taki co sprzeciwił się złu i stanął po stronie dobra ? Prócz Pomiota , chętnie widziałabym mojego maga w skórze małego knypka ... to znaczy elfa 
_________________ Imię : Alice Shepard Rodowód : Ziemia Reputacja : Bohaterstwo Klasa : Adept Strata Bojowa : Ashley Williams
|
|
Góra |
|
 |
|
Agnessa
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 25 mar 2012, 16:00 |
|
Cuda Thedas |
 |
Gra w: Wiedźminy, AC, DA
|
Do grania Mrocznym Pomiotem jestem zrażona po zakupieniu dodatku do jedynki (Kroniki Mrocznych Pomiotów). Zapłaciłam za niego z podobnym nastawianiem w głowie jak u Was - fajna odmiana, druga strona konfliktu. A moim zdaniem pieniądze wydane bez sensu. Jeśli mieliby to robić na tej zasadzie jak w DLC to ja dziękuję już teraz.
|
|
Góra |
|
 |
Alice
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 29 mar 2012, 16:24 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
Ja nie grałam w to DLC , czemu jesteś do tego zarażona ? Co zrobili nie tak ? Tutaj znajdziesz kilka opinii na temat tego DLC viewtopic.php?f=243&t=188 pozdrawiam, waber
_________________ Imię : Alice Shepard Rodowód : Ziemia Reputacja : Bohaterstwo Klasa : Adept Strata Bojowa : Ashley Williams
|
|
Góra |
|
 |
roksana20
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 10 kwi 2012, 08:45 |
|
Casual |
 |
|
Ja na bank elf albo człowiek . A jak będzie nowa postać a mi się spodoba to zagram ......proste ..... Ja tylko patrze na wygląd bohatera . 
_________________ <SWEET>
|
|
Góra |
|
 |
Neronix
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 27 kwi 2012, 21:05 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Dołączył(a): 15 lut 2012, 20:18 Posty: 769 Lokalizacja: SSV Normandy
Gra w: seria Mass Effect,Wiedźmin 2,Sacred,seria Assassins Creed,DMC4,Dragon Age i wiele innych
|
Będe grał człowiekiem - Tom Haider 
_________________ Origin:Neronix XFIRE:Neronix
|
|
Góra |
|
 |
mousepad.t
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 30 kwi 2012, 08:37 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Gra w: serie: Dragon Age, Wiedźmin , Fable
|
ja jestem typem elfa raczej  choć człowiek też może być
|
|
Góra |
|
 |
bialykiel
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 30 kwi 2012, 17:25 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Gra w: ME3,BFBC2,Assasin's Creed Brotherhood,Fifa 11,TES V: Skyrim
|
Elfy są najlepsze w DAO najbardziej mi się podobały a w DAII nie za bardzo.
_________________ "A więc myślisz, że Bóg mieszka w podziemiach Watykanu?" - Ezio Auditore de Firenze - Assassin's Creed II
|
|
Góra |
|
 |
Sunny
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 13 maja 2012, 01:03 |
|
Casual |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin 2, Skyrim, Bladur's Gate2, DA2
|
Nie sądzę aby była możliwość zagrania qunari.  Myślę, że pozostanie trójka - elf, człowiek lub krasnolud. Moja główna bohaterka z jedynki to dalijka, więc raczej nie będę grała elfką po raz drugi. Krasnoludy nigdy mnie jakoś nie "kusiły". Swoją drogą, mam nadzieję, że powrócą do różnych rozpoczęć gry dla każdej z ras.
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 15 maja 2012, 10:20 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
|
Jeśli będzie wybór - to tak samo jak w 1 zagram wpierw elfem, w drugiej kolejności człowiekiem. Mroczny pomiot - ciekawa koncepcja, ale ja bym się raczej nie skusiła na takiego bohatera (podobnie jak nigdy nie próbowałam być w grach np. orkami). Za to do drużyny - jak najbardziej. Ostatniej nocy właśnie zakończyłam "przebudzenie" nie zabijając Architekta, więc nawet jego z chęcią mogę spotkać ponownie 
|
Góra |
|
 |
Pietruszka
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 30 cze 2012, 20:28 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Gra w: Mass Effect, Dragon Age, Telltale, TSW, Titanfal, GW2, Fallout, Bioshock, Skyrim, Morrowin
|
Szczerze mowiac, jest mi to zupelnie obojetne, o ile postac bedzie miala fajnie rozpisana osobowosc. W DA1 zaczelam grac Elfka (zaczelam bo nigdy DA1 nie dokonczylam i nie planuje), ale nie przywiazalam sie zupelnie do tej postaci. Kiedy wyprobowywalam rozne poczatki dla roznych ras, calkiem wczulam sie w Krasnoludke (ale nie szlachcianke).
W DA2 (ktore uwielbiam) narzucona byla rasa czlowieka, co na poczatku mnie nieco zniechecilo. Pozniej jednak mialam niesamowita frajde z grania ironiczna Hawke i w zasadzie ani razu nie przeszlo mi przez mysl, ze jest jest takiej a takiej rasy. Hawke byla Hawke, po prostu ;) Tak jak Varric bya Varriciem.
Wiec, jak wspominalam - jesli tylko otrzymam dobrze rozpisana postac i chociaz 2-3 dobrze napisanych towarzyszy, mysle, ze przyjme DA3 z calym dobrodziejstwem inwentarza ;)))
|
|
Góra |
|
 |