|
Autor |
Wiadomość |
mak86
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 31 sie 2012, 13:35 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Dołączył(a): 19 lis 2011, 19:44 Posty: 172 Lokalizacja: czarna dziura - wwa
Gra w: smite
|
Qunari choć to mało prawdopodobne by była taka możliwość. Najpewniej więc będzie to elf (jak zawsze z resztą w grach rpg)
_________________ "A ty przypadkiem dla nich nie pracowałeś? Jak to było? „Skórzane fotele”?"
|
|
Góra |
|
 |
|
Onegda
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 31 sie 2012, 17:52 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 18 maja 2011, 17:24 Posty: 7339 Lokalizacja: Warszawa
Gra w: DA, ME, TES, TLJ
|
Gdyby była możliwość wyboru rasy, to... każdą  Oczywiście najpierw człowiekiem, a później elfem 
_________________ To nie ja! To postać! - SESJE RPGAedd Gynvael - Bywalec
 Dubhenn haern am glǎndeal, morc'h am fhean aiesin.
|
|
Góra |
|
 |
Drick
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 31 sie 2012, 20:18 |
|
Aedd Gynvael |
 |
Dołączył(a): 11 paź 2010, 14:28 Posty: 3038 Lokalizacja: Stavanger
Gra w: WoW, Trylogia Mass Effect, DA:Początek, Przebudzenie, DA II, Wiedźmin 1 i 2, Fable II.
|
Jak będzie możliwość wyboru rasy, którą chcemy zagrać, to za pierwszym razem KONIECZNIE elfem. Akurat w DA bardzo lubię elfy, przyznać muszę i dobrze mi się takim gra. Oczywiście, później zagram jeszcze wszystkimi możliwymi 
_________________ last.fm
 Fire and Blood!
|
|
Góra |
|
 |
basel1
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 15 lis 2012, 00:32 |
|
Casual |
 |
 |
Gra w: Dragon Age, Wiedzmin, Assassin's Creed, Mass Effect
|
Ja tak pacząc po różnych artach, zagrałbym z chęcią kobietą Qunari;p Oczywiście gdyby była taka możliwość, w dodatku, że przypominają mi Draeneiki z uniwersum Warcrafta, pewno przez rogi;D
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 23 lis 2012, 11:25 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Nie będzie wyboru rasy.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
anias
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 26 gru 2012, 12:00 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: ME 1,2,3, DA 1,2, TB, NN1,2, Skyrim, Oblivion, Morrowind, Mirrors edge...
|
Ja chciałabym elfem... ale najprawdopodobniej będzie tylko człowiek.
_________________ „Walczymy albo umieramy” - ME3
|
|
Góra |
|
 |
Severan
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 26 gru 2012, 12:10 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 07 mar 2010, 21:46 Posty: 1153 Lokalizacja: Szczecin
Gra w: Dragon Age
|
anias napisał(a): Ja chciałabym elfem... ale najprawdopodobniej będzie tylko człowiek. Nie prawdopodobnie ale niestety na pewno będzie można grać tylko człowiekiem. Wielka szkoda, bo juz miałem pomysł na super mocnego i zimnokrwistego krasnoluda 
|
 |
Rathael
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 31 gru 2012, 11:42 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Dołączył(a): 27 gru 2012, 22:14 Posty: 158 Lokalizacja: Wodzisław Śl.
Gra w: Wiedźmin 3: Dziki Gon
|
Severan napisał(a): anias napisał(a): Ja chciałabym elfem... ale najprawdopodobniej będzie tylko człowiek. Nie prawdopodobnie ale niestety na pewno będzie można grać tylko człowiekiem. Wielka szkoda, bo juz miałem pomysł na super mocnego i zimnokrwistego krasnoluda  Wielka szkoda ,że znów człowiek odnoszę wrażenie ,że twórcy nie mają pomysłu na Prolog innych ras  . Już w drugiej części gry zawiodłem się ,ponieważ był tylko człowiek.Nawet do lokacji się nie przyłożyli prawie każda powtarzała się kilka razy. Mam nadzieje że "DragonAge 3:Inkwizycja" to nie będzie taka klapa jak "DragonAge 2".
_________________ Ven Keyn Urgrim Żelazna Pięść
Legen... Wait for it... dary . Legendary . ~Barney Stinson~
|
|
Góra |
|
 |
Assgard vas Neema
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 09 sty 2013, 22:30 |
|
InSkyrim |
 |
Dołączył(a): 18 lip 2012, 21:16 Posty: 685 Lokalizacja: Częstochowa
Gra w: Mass Effect, Dead Space, Dragon Age, Wiedźmin, TES, Assassin's Creed, Prince of Persia,
|
|
Góra |
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 10 sty 2013, 11:58 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
|
No szkoda. Ale do Hawke szybko się przyzwyczaiłam, mimo podobnego nastawienia ("łeeee, czemu muszę grać człowiekiem"). Jeśli fabuła będzie ciekawa i fajni towarzysze ras różnych, to niech im będzie, że główny bohater znowu człowiek 
|
Góra |
|
 |