Autor |
Wiadomość |
Salima
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 12 sty 2013, 21:50 |
|
Casual |
 |
Gra w: Dragon Age 2, Dragon Age, Dragon Age: Przebudzenie, Wiedźmin 2
|
Hm. W DA:O za pierwszym razem grałam elfką z obcowiska, mój ulubiony początek gry  Potem byłam, zła że w DA2 narzucili mi rasę postaci, ale gdy porwała mnie fabuła gry to szybko o tym zapomniałam. Dlatego jeśli fabuła i lokacje spełnią moje to oczekiwania to obojętnie mi kim będę grać  Choć jeśli byłby wybór to oczywiście zagrałabym elfką 
|
|
Góra |
|
 |
|
Boromir
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 01 lut 2013, 17:47 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
|
Wybor padl na krasnale . Jakos ich lubie a nawet bardzo . Sam nw czemu 
_________________ "Uwierz w siebie, możesz wszystko, odnajdź siłę, cel jest blisko, to co wczoraj niemożliwe, dziś staję się prawdziwe".
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 01 lut 2013, 18:18 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Up - i tak wyboru nie będzie.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
Alex93
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 01 lut 2013, 20:34 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
 |
|
@up Pytanie nie brzmi "Jaką rasą zagrasz?", a "Jaką rasą CHCIAŁBYŚ zagrać?". A to różnica.
|
|
Góra |
|
 |
Rarunculus
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 02 lut 2013, 00:46 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Gra w: Wild Hunt / DA: Inquisition
|
Zdecydowanie qunari na pierwszym miejscu, płcią żeńską dla odmiany (do tej pory częściej grałam Panem Hawkiem, niż Panią). Myślę, że dość niekonwencjonalna wizja to zmiennokształtny smok, ewentualnie wiwerna *joke*. BTW, w związku ze zmiennokształtnością: mam ogromną nadzieję, że w III pojawi się więcej informacji na temat Flemeth. Póki co to jedna z najbardziej owianych tajemnicą postaci w DA. Zarazem bardzo, ale to baaardzo intrygująca.
Pomimo wielkiego uwielbienia, jakim darzę krasnoludy, nie jestem w stanie grać tą rasą, bo za nic w świecie nie potrafię się utożsamić z bohaterem.
_________________ Aedd Gynvael - Przybysz na Próbie
|
|
Góra |
|
 |
Wulwstang
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 13 lut 2013, 11:22 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
 |
Gra w: Dragon Age Inkwizycja
|
Bo tu trzeba użyć trochę wyobraźni Krasnoludy to najciekawsza propozycja po prostu rządzą
|
|
Góra |
|
 |
Michau
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 10 mar 2013, 10:58 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
 |
Gra w: RPGi, obecnie Risen
|
Tyle razy już mieliśmy szansę zagrać człowiekiem, że mi się powoli przejadają... Ja bym chciał stworzyć własnego qunari (niezrozumiała sympatia do poczciwego Stena z Początku; występował on może w dwójce?)
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 10 mar 2013, 13:09 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
@up - "nasz" Sten nie występował w 2. A gra Qunari byłaby grą TYLKO nim, bo taki musiałby robić coś zupełnie innego niż inne rasy.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
Meliana
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 02 kwi 2013, 20:44 |
|
Casual |
 |
 |
Gra w: Dragon Age
|
Preferuję granie ludźmi (pewnie to już kwestia przyzwyczajenia), choć opcja qunari wydaje się całkiem kusząca i gdyby była taka możliwość (w co raczej wątpię) to najpewniej bym z niej skorzystała.
_________________ The Road goes ever on and on...
|
|
Góra |
|
 |
Skeczor
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 02 kwi 2013, 21:22 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Batmen
|
Granie Qunarai? Jaaa.... Pomyślcie ile chamskich komentarzy na każdym kroku byłoby  Każdy sprzedawca boi się, albo rzuca się do nas xD
|
 |