Autor |
Wiadomość |
Tristan
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 05 lis 2014, 13:21 |
|
Casual |
 |
 |
Gra w: Dragon Age
|
Prawdopodobnie za pierwszym razem zagram elfem, ponieważ interesuje mnie aspekt wiary oraz wiedza, która może być przeznaczona jedynie dla dalijskiego elfa. Ciekawi mnie jak moja postać będzie odbierana przez innych, ponieważ moim priorytetem będzie przywrócenie świetności elfów za czasów dalijskich tudzież arlathańskich  O ile będzie to możliwe i nie będzie gryźć się z fabułą. Przy okazji: 
_________________ What times! What morals!
|
|
Góra |
|
 |
|
CuboidLine
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 18 lis 2014, 18:06 |
|
Free Company of Alinor |
 |
Dołączył(a): 28 gru 2012, 19:44 Posty: 3933 Lokalizacja: If you go to the discoteque, should Wojtyla stay awake swing around in polka dance
Gra w: Poland-lithuania commonwealth robotic bogaloo union 2
|
Wybór oczywisty, qunari ze względu na to że pierwszy raz jest możliwość ich wybrania oraz ze względu na ich wyjątkowo "kozacki" wygląd który idealnie pasuje do mojego archetypu postaci, wojownika z dwuręczną bronią  . (zauważyłem że jedynie potwierdziłem to co pisałem parę miesięcy temu w tym temacie ;_:)
_________________ "My persona is .net framework because i put a gun to my head anytime i have to deal with it" Hueston the heister
I Did Not Have Sexual Relations With Yuri Ovsiakow Unkown peasant
|
|
Góra |
|
 |
Skeczor
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 19 lis 2014, 09:39 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Batmen
|
Postanowione. Będę grał Człekiem-magiem. W dao, da2 też był człek mag i teraz też będzie. Oczywiście interesuje mnie Qunari Mag (właśnie dzięki Ketojanowi), ale to dopiero chyba na 3 sejvie  Już jutro będzie gra hahaha. Chyba będę nocował pod sklepem. 
|
 |
Onegda
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 19 lis 2014, 11:30 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 18 maja 2011, 17:24 Posty: 7339 Lokalizacja: Warszawa
Gra w: DA, ME, TES, TLJ
|
Ja na sam początek zagram człowiekiem łotrzykiem, jak zawsze  Potem elf i qunari. A teraz... siedzę i gapię się na drzwi wejściowe, gdzie ten kurier... 
_________________ To nie ja! To postać! - SESJE RPGAedd Gynvael - Bywalec
 Dubhenn haern am glǎndeal, morc'h am fhean aiesin.
|
|
Góra |
|
 |
Dragon05
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 19 lis 2014, 11:42 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Warframe, Stellaris, czeka na MEA
|
|
Góra |
|
 |
Onegda
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 19 lis 2014, 11:44 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 18 maja 2011, 17:24 Posty: 7339 Lokalizacja: Warszawa
Gra w: DA, ME, TES, TLJ
|
Ja mam wzrok wygłodniały 
_________________ To nie ja! To postać! - SESJE RPGAedd Gynvael - Bywalec
 Dubhenn haern am glǎndeal, morc'h am fhean aiesin.
|
|
Góra |
|
 |
master_rpg
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 19 lis 2014, 11:45 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: MGS V: TPP, Fallout 4
|
Na pierwszy strzał oczywiście idzie elf mag czas, aby dalijczyk ponownie uratował świat, ciekawe czy będzie jakieś nawiązanie do pochodzenia obydwu bohaterów jeśli strażnik w jedynce był leśnym elfem. Na dodatek kurier miał być dzisiaj, a ostatecznie okazało się, że będzie jutro, gdybym dowiedział o tym wczoraj rezygnacja z zamówienia była by natychmiastowa, a tak pozostała mi ogromna, całodniowa frustracja.
|
|
Góra |
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 19 lis 2014, 12:04 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
|
Elfi łotrzyk (łucznik), bez dwóch zdań. Moje założenia potwierdza także opis historii inkwizytora. A kolejne przejście człowiek łotrzyk (sztylety). Magiem będzie kossith 
|
Góra |
|
 |
NusiaczeK
|
Tytuł: Re: Jaką rasą chciałbyś zagrać w Dragon Age III? Napisane: 19 lis 2014, 15:11 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Dołączył(a): 05 sie 2012, 15:37 Posty: 599 Lokalizacja: Storytime
Gra w: Życie
|
Ja jestem wierna ludzkim łotrzycom. Tylko Hawke jest u mnie magiem ze względu na fabułę DA2  Tak więc pierwsza będzie ludzka łotrzyca, potem pewnie elfia łuczniczka, a na końcu kobieta Kossith - mag. (romans z Dorinem pewnie obejrzę na youtube  )
|
Góra |
|
 |