|
Autor |
Wiadomość |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Jaką klasą zagrasz w Dragon Age III? Napisane: 03 maja 2012, 23:14 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Tak sądzę, no i wolę żeby tak było, ale po jedynce byłam prawie pewna, że będzie możliwość wyboru rasy w dwójce. Możliwe, że BW zwyczajnie zawęża opcje, choć mam nadzieję, że się mylę (ale chyba nic co oni zrobią juz mnie nie zdziwi).
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
|
bialykiel
|
Tytuł: Re: Jaką klasą zagrasz w Dragon Age III? Napisane: 03 maja 2012, 23:14 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Gra w: ME3,BFBC2,Assasin's Creed Brotherhood,Fifa 11,TES V: Skyrim
|
Po prostu moim zdaniem powinni zrobić jak w DAO wszystko mi odpowiadało własny bohater krótka historyjka itd.
Z Hawkiem to było przegięcie naprawdę to tak jakby on był Herkulesem WTF???Niech lepiej biorą się za flemeth i inne ciekawe postacie (żeby tylko nie zrobili tak jak w zakończeniu ME3) chcem wiedzieć kim ona jest!!!
_________________ "A więc myślisz, że Bóg mieszka w podziemiach Watykanu?" - Ezio Auditore de Firenze - Assassin's Creed II
|
|
Góra |
|
 |
waber
|
Tytuł: Re: Jaką klasą zagrasz w Dragon Age III? Napisane: 03 maja 2012, 23:18 |
|
Wiedźma z Głuszy |
 |
Dołączył(a): 12 maja 2010, 12:04 Posty: 4289 Lokalizacja: Korcari
Gra w: Wiedźmin, DA, Skyrim
|
Wszyscy chcemy wiedzieć kim jest Flemeth, co nie zmienia faktu, że ten wątek nie dotyczy owej postaci  Trzymajmy się zatem właściwego tematu dyskusji, proszę.
_________________ "Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla."
|
|
Góra |
|
 |
bialykiel
|
Tytuł: Re: Jaką klasą zagrasz w Dragon Age III? Napisane: 03 maja 2012, 23:22 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Gra w: ME3,BFBC2,Assasin's Creed Brotherhood,Fifa 11,TES V: Skyrim
|
Na pewno zagram wojownikiem (albo łotrzykiem lubię te klasy xD) elfem o tak jeśli te elfy będą wyglądały jak w DAO oczywiście  .
_________________ "A więc myślisz, że Bóg mieszka w podziemiach Watykanu?" - Ezio Auditore de Firenze - Assassin's Creed II
|
|
Góra |
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Jaką klasą zagrasz w Dragon Age III? Napisane: 04 maja 2012, 08:00 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
|
Ja tkwię jeszcze w DA początek grając sobie teraz wojownikiem (zaczęłam najpierw jako szlachcic, ale szybko przerzuciłam się na elfią wojowniczkę z obcowiska). Ale pierwsza moja postać w grze jest ZAWSZE łotrzykiem, jeśli tylko mam taki wybór. Nie ma to jak buszować w cudzych skrzynkach i włazić do wszystkich pomieszczeń. Otwieranie zamków rządzi... no i szybkość złodziejaszka. Trochę szkoda, że bardzo ciężko jest na wstępie grać, jeśli chce się postawić na łucznictwo. Maga za to zawsze zostawiam sobie na koniec. Przede mną jeszcze dwójka i poznawanie losów Hawke, więc spokojnie będę czekać na DA 3 
|
Góra |
|
 |
Xerber
|
Tytuł: Re: Jaką klasą zagrasz w Dragon Age III? Napisane: 06 maja 2012, 10:10 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
Gra w: Mass Effect III, DOTA II, League of Legends, Monday Night Combat, Blacklight Retribution
|
Tak jak w przypadku pierwszej i drugiej części grę będę po kolei przechodził każdą z klas. Zacznę chyba od maga, w dwójce jest całkiem spoko klasą 
|
 |
mrokis
|
Tytuł: Re: Jaką klasą zagrasz w Dragon Age III? Napisane: 07 sie 2012, 14:04 |
|
Pierwszy gamepad |
 |
|
Wojownik 
|
|
Góra |
|
 |
Pottero
|
Tytuł: Re: Jaką klasą zagrasz w Dragon Age III? Napisane: 07 sie 2012, 14:18 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: ME, DA, AC, Fable, Fallout, TES
|
Wojownik, jak w każdym innym RPG czy niby-RPG. Słaby za mnie taktyk, poza tym wolę być w samym środku akcji i rozwalać wraże łby wielgachnym toporem czy dwuręcznym mieczem, niż stać na uboczu i rzucać zaklęcia albo latać wokół i planować taktykę, dlatego mag i łotrzyk kompletnie mnie nie kręcą. Początek, Przebudzenie i „dwójkę” przeszedłem po dwa razy wojownikiem i nigdy nie miałem problemów, więc „trójkę” też będę przechodził tą klasą. No chyba że pojawi się jakaś dodatkowa, ale wątpię, żeby jakakolwiek inna pozwalała na korzystanie ze wszystkich rodzajów broni i do tego ciężkich zbroi.

|
|
Góra |
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Jaką klasą zagrasz w Dragon Age III? Napisane: 07 sie 2012, 17:26 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
|
Może wróci coś w rodzaju "mistycznego wojownika" z DAO - Wynne pięknie mi wygląda w ciężkiej zbroi Molocha  Jakby była taka możliwość z chęcią zagram magiem-wojownikiem zaraz po łotrzyku.
|
Góra |
|
 |
Asasynek
|
Tytuł: Re: Jaką klasą zagrasz w Dragon Age III? Napisane: 07 sie 2012, 17:46 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
|
Zagram jak zwykle pierwszy raz wojownikiem, ale to już z przyzwyczajenia, bo w pierwszym RPG w które zagrałem, grałem wojownikiem i tak już zostało, chociaż mag zazwyczaj jest lepszy w boju, a otwieranie zamków zostało skopane w Dragon Age 2 i potrzebny będzie chyba mod.
|
|
Góra |
|
 |