|
Autor |
Wiadomość |
Dersei
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3: Inquisition oficjalnie zapowiedziany! Napisane: 23 kwi 2014, 13:59 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: ME (wszystkie), Gothic, DA:O, DA:P, DA2
|
Cóż, cena na muve już niestety wzrosła, chociaż i tak nie jest źle.
_________________ Jeżeli ludzie próbują cię zabić, to znaczy, że robisz coś, jak należy.
(Terry Pratchett)
|
|
Góra |
|
 |
|
Damix22
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3: Inquisition oficjalnie zapowiedziany! Napisane: 23 kwi 2014, 16:45 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: DA,ME,LiS,TWD,OW,CS
|
EA dużo żąda za brak zaangażowania i profesjonalizmu względem polskich graczy. Ale w końcu EA jedyne o co się troszczy to o kasę.
_________________ Steam:Damix22|CD-Action|Social BioWare|Last.fm|ESL|
|
|
Góra |
|
 |
TheBoltxx
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3: Inquisition oficjalnie zapowiedziany! Napisane: 23 kwi 2014, 17:02 |
|
Free Company of Alinor |
 |
Dołączył(a): 04 gru 2012, 19:15 Posty: 5941 Lokalizacja: Silesia
Gra w: Czeka na Reboot Jaka bądź Gothica.
|
No to teraz tą lokalizacją to mnie wnerwili. Jak widać będę musiał grać na PS3.
|
 |
Severan
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3: Inquisition oficjalnie zapowiedziany! Napisane: 13 maja 2014, 18:41 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 07 mar 2010, 21:46 Posty: 1153 Lokalizacja: Szczecin
Gra w: Dragon Age
|
|
Góra |
|
 |
Dersei
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3: Inquisition oficjalnie zapowiedziany! Napisane: 13 maja 2014, 19:17 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: ME (wszystkie), Gothic, DA:O, DA:P, DA2
|
Poza możliwą ceną? Moim zdaniem naprawdę dobra, karty, wytrychy i mapa są świetne. Ale pewnie i tak nie będę jej miał.
_________________ Jeżeli ludzie próbują cię zabić, to znaczy, że robisz coś, jak należy.
(Terry Pratchett)
|
|
Góra |
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3: Inquisition oficjalnie zapowiedziany! Napisane: 14 maja 2014, 08:24 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
|
Zwykle nie napalam się na gadżety związane z grami, ale akurat ta kolekcjonerka kusi. Tylko najpierw niech w totka choć piątkę trafię 
|
Góra |
|
 |
Pietruszka
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3: Inquisition oficjalnie zapowiedziany! Napisane: 18 maja 2014, 00:39 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Gra w: Mass Effect, Dragon Age, Telltale, TSW, Titanfal, GW2, Fallout, Bioshock, Skyrim, Morrowin
|
Szczerze mowiac w tym momencie interesuje mnie glownie gra :) Do tej pory mam gdzies breloczek z kolekcjonerki Baldur's Gate 2, zawsze mi bylo szkoda go uzywac i tak sobie lezy. Wiec teraz te klamoty tez by zalegly w jakiejs szufladzie ;) Pozostane przy kupnie samej gry.
|
|
Góra |
|
 |
Soteria
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3: Inquisition oficjalnie zapowiedziany! Napisane: 05 cze 2014, 18:14 |
|
Casual |
 |
 |
Gra w: Dragon Age: Początek, Dragon Age II, Divinity II Ego Draconis, KOA:Reckoning
|
Pomocy! Mam pytanie odnośnie zakupu DA:I w pre-order. Czy warto kupować grę w przedsprzedaży? I czym może się różnić "pre-order'owska" wersja od tej, która będzie dostępna po premierze?
|
|
Góra |
|
 |
Severan
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3: Inquisition oficjalnie zapowiedziany! Napisane: 05 cze 2014, 20:55 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 07 mar 2010, 21:46 Posty: 1153 Lokalizacja: Szczecin
Gra w: Dragon Age
|
Soteria napisał(a): Pomocy! Mam pytanie odnośnie zakupu DA:I w pre-order. Czy warto kupować grę w przedsprzedaży? I czym może się różnić "pre-order'owska" wersja od tej, która będzie dostępna po premierze? Warto - te dwie wersje zazwyczaj różnią się tonami dodatkowej zawartości w grze. Jeśli ktoś lubi mieć wszystko, to warto zamówić przed premierą
|
 |
Soteria
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3: Inquisition oficjalnie zapowiedziany! Napisane: 06 cze 2014, 07:15 |
|
Casual |
 |
 |
Gra w: Dragon Age: Początek, Dragon Age II, Divinity II Ego Draconis, KOA:Reckoning
|
Dziękuję za odpowiedź  Gra już kupiona. Teraz trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość 
|
|
Góra |
|
 |