|
Autor |
Wiadomość |
TheBoltxx
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3: Inquisition oficjalnie zapowiedziany! Napisane: 02 lis 2014, 19:32 |
|
Free Company of Alinor |
 |
Dołączył(a): 04 gru 2012, 19:15 Posty: 5941 Lokalizacja: Silesia
Gra w: Czeka na Reboot Jaka bądź Gothica.
|
Żaden Trailer DAI nie był CGI. Ten z E3 2013 był na świetnie wyrenderowanym Frostbite.
|
 |
|
master_rpg
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3: Inquisition oficjalnie zapowiedziany! Napisane: 02 lis 2014, 19:57 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: MGS V: TPP, Fallout 4
|
Racja nie wziąłem tego pod uwagę.
|
|
Góra |
|
 |
marcelluss
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3: Inquisition oficjalnie zapowiedziany! Napisane: 04 lis 2014, 14:35 |
|
Casual |
 |
 |
|
Cyfrowa Edycja Specjalna Dragon Age: Inkwizycja została ulepszona o dodatkowy przedmiot!
Nowy przedmiot to: Skrzynia Edycji Specjalnej do trybu multiplayer. Zapewni ona kilka dodatkowych itemów i bonusów w grze.
_________________ Czyż ogromna wiedza, moc, zrozumienie, nie są wystarczające, aby czcić Ori?
|
|
Góra |
|
 |
master_rpg
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3: Inquisition oficjalnie zapowiedziany! Napisane: 04 lis 2014, 16:42 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
|
Góra |
|
 |
master_rpg
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3: Inquisition oficjalnie zapowiedziany! Napisane: 06 lis 2014, 19:17 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
|
Góra |
|
 |
twistet
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3: Inquisition oficjalnie zapowiedziany! Napisane: 07 lis 2014, 08:16 |
|
Casual |
 |
 |
|
 też wczoraj oglądałem Angry Joe, i co jakiś czas przewijałem filmik, żeby nie spojlerować, oglądałem tylko walkę. A teraz mam pytanie, bo nie wiem do końca, gdzie o nie zapytać: Czy ktoś się orientuje, czy Dragon Age wersja DELUXE - czyli ta z dodatkowymi bajerami, bronią itp. będzie dostępna także po premierze? czy jest to tylko jako Pre-Order???
|
|
Góra |
|
 |
master_rpg
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3: Inquisition oficjalnie zapowiedziany! Napisane: 10 lis 2014, 14:37 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
O 19 na twitchu pojawi się kolejny stream, tym razem BioWare pokaże pierwszą godzinę gry. Nie wiem czemu akurat początek pokazują jak jest pełen spoilerów, ale być może będą skipować scenki. Edit: Obejrzałem zapis streamu i jest naprawdę dobrze, Solas wymiata i mój inkwizytor znalazł już najlepszego kumpla. O fabule się nie wypowiem bo starałem się nie oglądać cutscenek w końcu to prolog. Naprawdę zapowiada się solidna gra, o ile nie pojawią się powtarzalne questy czego się najbardziej obawiam, a co raczej zostało potwierdzone. Jedyne do czego mogę się przyczepić to Inkwizytor qunari, który nie podoba mi się w takiej formie i nie mogę się do tego przełamać, ale przynajmniej fani tej rasy będą zadowoleni, dla każdego coś się znajdzie. Na szczęście jeszcze tylko 10 dni do premiery. Sam zapis https://www.youtube.com/watch?v=JEsTcpn4q-4
|
|
Góra |
|
 |
master_rpg
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3: Inquisition oficjalnie zapowiedziany! Napisane: 13 lis 2014, 21:03 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Nowy zwiastun https://www.youtube.com/watch?v=8eDLSNL ... 02zhG1XmtQTen smok, jestem ciekaw kim się okaże. Edit: Tryb taktyczny, który wydaje się być zrobiony pod konsolę jeśli ma to sens. Podobno są z nim problemy na klawiaturze, więc może coś w tym jest. https://www.youtube.com/watch?v=_MQ2XwuB21YTrzeba też dodać, że Inkwizycja zbiera bardzo dobre recenzje, ale w przypadku dwójki też tak było z tego co wywnioskowałem to mimo wszystko jest o wiele lepiej od drugiej części i do tego sporo nawiązań do poprzedniczek + bardziej rozbudowane koło, ale to muszę sam sprawdzić.
|
|
Góra |
|
 |
master_rpg
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3: Inquisition oficjalnie zapowiedziany! Napisane: 17 lis 2014, 18:15 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
|
Góra |
|
 |
master_rpg
|
Tytuł: Re: Dragon Age 3: Inquisition oficjalnie zapowiedziany! Napisane: 09 gru 2014, 12:06 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Wiadomość powinna ucieszyć ludzi, którzy mają problemy z grą. Dzisiaj ma ukazać się łatka, która ma poprawić stabilność, dźwięk, multi oraz pomniejsze problemy w wersji na PC. Dodatkowo wyszły nowe sterowniki od AMD, które być może poprawią jakość gry.
|
|
Góra |
|
 |