Teraz jest 24 lip 2021, 08:31


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Pytanie o import zapisów
PostNapisane: 23 gru 2016, 00:11 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 lut 2011, 13:37
Posty: 45
Gra w: Risen 2, league of Legends
Czy z wersji na Origin Dragon Age 1 można importować zapisy do Dragon Age 2 w wersji spoza Origin, a następnie z tej wersji do Dragon Age 3 na Origin importować zapis?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pytanie o import zapisów
PostNapisane: 29 gru 2016, 17:34 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sty 2011, 16:41
Posty: 501
Gra w: Dragon Age:P i 2; Trylogia Mass Effect; Assassin's Creed 1-3; Wiedźmin 1 i 2
Można importować z Początku do drugiej części ale do Inkwizycjo w ogóle nie można importować zapisu, zamiast tego możemy za pomocą strony do tego stworzonej odtworzyć dokonane przez nas decyzje w pierwszych dwóch częściach i zaimportować wtedy stan świata do gry. Poniżej link do tejże strony:
https://dragonagekeep.com/pl_PL/


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules