Teraz jest 27 maja 2019, 09:38


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: dziwny błąd assasins creed III
PostNapisane: 01 gru 2012, 15:55 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 cze 2012, 22:18
Posty: 47
Gra w: Wiedźmin poziom Mroczny, Dragon Age, Skyrim, Minecraft i wiele innych
Jest to błąd w którym lokacja Boston cały czas mi się zacina, jakimś cudem gram ale bardzo ciężko, aktualizacja sterowników i reinstal gry nie podziałał ? wie ktoś co zrobić ??

_________________
Kto mieczem wojuje od miecza ginie


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: dziwny błąd assasins creed III
PostNapisane: 01 gru 2012, 20:42 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lut 2011, 22:23
Posty: 6151
Lokalizacja: Międzyrzecz.
Gra w: StarCraft II, World of Warcraft, Hearts of Iron III, Wargame.
A nie jest to wina słabej optymalizacji gry? Nadchodzący patch ma podobno lepiej zoptymalizować grę, nie wiem. Szczerze powiedziawszy nie orientuje się za bardzo w technicznej stronie AC, ale coś mi się o uszy obiło na ten temat na innej stronie. Poza tym sprawdź czy aby na pewno Twój komputer spełnia wymagania gry. Może nie wyrabia obciążenia i ma za słabą konfigurację i stąd te przycinki?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: dziwny błąd assasins creed III
PostNapisane: 01 gru 2012, 21:57 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 cze 2012, 22:18
Posty: 47
Gra w: Wiedźmin poziom Mroczny, Dragon Age, Skyrim, Minecraft i wiele innych
tak jak pisałem wcześniej spełnia wymagania, zdarza się to wielu osobom, dziwne to jest bo na przykład w brotherhood Rzym jest Owiele większy od Bostonu a gra się w nim normalnie, teraz próbuje na uplay zamiast instalować z płyty ściągnąć grę, wtedy mam nadzieje zadziała

_________________
Kto mieczem wojuje od miecza ginie


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: dziwny błąd assasins creed III
PostNapisane: 01 gru 2012, 22:48 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lut 2011, 22:23
Posty: 6151
Lokalizacja: Międzyrzecz.
Gra w: StarCraft II, World of Warcraft, Hearts of Iron III, Wargame.
Wątpię, żeby natura problemu leżała po jakiegoś błędu plików. Proponuję albo zmniejszyć wymagania, o ile już nie masz ich na minimum, albo zaczekać na najbliższy patch. ACIII jest wypchane po brzegi bugami, a optymalizacja - wybaczcie za określenie, ale inaczej nie można tego ująć - po prostu ssie. ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules