Teraz jest 25 mar 2019, 01:55


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Far Cry 3 i Assassin's Creed III
PostNapisane: 02 gru 2012, 14:17 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 lip 2012, 18:39
Posty: 233
Gra w: Seria Mass Effect,Seria Wiedźmin, Seria AC
Bez zbędnego wstępu:
1.Czy Far Cry odpali Na procesorze Intel Pentium 4 3,06 GhZ??
2. Czy wyżej wymienione gry odpalą na tym komputerze bo nie mam pewności
Procesor:Intel(R) Core(TM) i3-2310M CPU @ 2.10GHz
RAM: 3GB
Karta Graficzna 1GB pamięci
WIN 7

z góry dzięki za pomoc :D

z góry informmuję że korzystałem ze strony Can you run it ale to nie rozwiałlo moich wątpliwości


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Far Cry 3 i Assassin's Creed III
PostNapisane: 02 gru 2012, 17:36 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2012, 11:55
Posty: 28
http://www.systemrequirementslab.com/cyri
Wątpię by far cry odpalił, jak już coś, to na minimalnych

Konfiguracja minimalna

Procesor – 2.66 GHz Intel Core 2 Duo E6700 albo 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ lub lepsze
Pamięć RAM – 4 GB
Karta graficzna – Karta graficzna współpracująca z DirectX 9.0 oraz posiadająca co najmniej 512 MB RAM-u (lista wspieranych kart poniżej)

Konfiguracja zalecana

Procesor – Intel Core i3-530 albo AMD Phenom II X2 565 lub lepsze
Pamięć RAM – 6 GB
Karta graficzna – Karta graficzna współpracująca z DirectX 11, obsługująca shadery w wersji 4.0 oraz posiadająca co najmniej 1024 MB RAM-u

Konfiguracja zapewniająca najlepszą wydajność

Procesor – Intel Core i7-2600K albo AMD FX-4150 lub lepsze
Pamięć RAM – 8 GB
Karta graficzna – Karta graficzna współpracująca z DirectX 11, obsługująca shadery w wersji 4.0 oraz posiadająca co najmniej 1024 MB RAM-u

_________________
Origin ID: N7_CrasH


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Far Cry 3 i Assassin's Creed III
PostNapisane: 02 gru 2012, 17:48 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 lip 2012, 18:39
Posty: 233
Gra w: Seria Mass Effect,Seria Wiedźmin, Seria AC
Właśnie na tą stronkę już wchodziłem ale nadal mam wątpliwości Czyli AC3 powinien wejść???? ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules