Autor |
Wiadomość |
Bombtrix
|
Tytuł: Ochrona konwoju Napisane: 03 gru 2012, 22:58 |
|
Casual |
 |
|
Ma takie pytanko odnośnie ochronu konwojów.. Skąd mam wiedzieć, że dany konwój został zaatakowany? Puszczam te konwoje, a potem jak zaglądam do księgi to jest napisane, że został napadnięty.. Chciałbym je jakoś bronić ale co jak puszczam konwój na 12minut to mam przez 12 minut pływać po miastach i szukać na mapie tego znaczka z tarczą??? Proszę o pomoc, gdyż potrzebuje kasy na wzmocnienie statku!! 
|
|
Góra |
|
 |
|
Kruk
|
Tytuł: Re: Ochrona konwoju Napisane: 03 gru 2012, 23:17 |
|
Status Widmo |
 |
Dołączył(a): 14 sty 2011, 09:34 Posty: 900 Lokalizacja: Bydgoszcz
Gra w: Thief, DA, ME, Black Mirror, AC, Deus Ex
|
Konwoje atakowane są na Pograniczu (przynajmniej nie spotkałam jeszcze żadnego w mieście:P), więc jeśli masz informacje, że konwój został napadnięty to ruszaj na Pogranicze i odszukaj znaczek na mapie. Jeśli dobrze pamiętam to masz ok 5 min na dotarcie do znacznika.
Ps. Kasę na ulepszenie statku najłatwiej zdobyć wykonując zadania kurierskie i odnajdując skrzynie (przeważnie jest w nich ok 750$ czasem 1000 lub nawet 2500).
_________________ Assassin's Creed Status Widmo
|
|
Góra |
|
 |
Bombtrix
|
Tytuł: Re: Ochrona konwoju Napisane: 03 gru 2012, 23:29 |
|
Casual |
 |
|
Dzięki wielkie Ale wiesz z konwoju sprzedając skóry zwierzęce wyciągam 4,5k złota  ) Także bardziej opłacalna robota... Pozdrawiam.
|
|
Góra |
|
 |
Bombtrix
|
Tytuł: Re: Ochrona konwoju Napisane: 04 gru 2012, 00:09 |
|
Casual |
 |
|
Albo jeszcze zapytam o jedną rzecz. Na liście konwojów w księdze cały czas jest napisane, że konwój został zaatakowany a znaczka nigdzie nie ma.. To znaczy był wcześniej chciałem się do niego dostać po przez szybką podróż ( na najbliższy możliwy punkt ) lecz w trakcie ładowania mi umarł AC (błąd coś tam, i wylączyła się gra) po ponownym uruchomieniu gry znaczka z obroną konwoju już nie było, wiadomości, że został napadnięty też nie.. I nowego konwoju też nie mogę zrobić bo brak miejsca w ekwpiunku.. Nie wiem czy ten błąd ma coś wspólnego czy nie w każdym razie chciałbym albo obronić ten konwój albo się go pozbyć z tej listy już skoro się nie udalo
|
|
Góra |
|
 |
Bombtrix
|
Tytuł: Re: Ochrona konwoju Napisane: 04 gru 2012, 21:50 |
|
Casual |
 |
|
Proszę o pomoc, jak zrobić, żeby usunąć zatakowany konwój z listy z księgi.
|
|
Góra |
|
 |
Kruk
|
Tytuł: Re: Ochrona konwoju Napisane: 05 gru 2012, 14:43 |
|
Status Widmo |
 |
|
Nie jestem pewna czy się w ogóle da. Jeśli konwój został zaatakowany i nie udało Ci się go obronić to nie dostaniesz pieniędzy, ale po tym konwój powinien być gotowy do następnej podróży. Jeśli tak się nie stało i konwój dalej jest niedostępny to jest to prawdopodobnie bug.
|
|
Góra |
|
 |
Bombtrix
|
Tytuł: Re: Ochrona konwoju Napisane: 05 gru 2012, 15:16 |
|
Casual |
 |
|
Kurde dużo tych bugów, niedopatrzeń jest w tym assassinie.. przynajmniej w tej wersji co ja mam
|
|
Góra |
|
 |
Kruk
|
Tytuł: Re: Ochrona konwoju Napisane: 05 gru 2012, 18:06 |
|
Status Widmo |
 |
|
Nie przejmuj się, we wszystkich tyle jest. Znikające znaczniki, dublujące się postacie i lewitujące zwierzęta są na porządku dziennym  Trzeba zwyczajnie czekać na patch, bo nic innego się w tej chwili zrobić nie da.
|
|
Góra |
|
 |
Bombtrix
|
Tytuł: Re: Ochrona konwoju Napisane: 06 gru 2012, 10:05 |
|
Casual |
 |
|
O o o, dokładnie  Na szczęście to nie przeszkadza w grze i nie zabiera jej uroku i tak jest jedną z lepszych gier o ile nie naj Dzięki za pomoc, pozdrawiam
|
|
Góra |
|
 |
DovahkiinGirl
|
Tytuł: Re: Ochrona konwoju Napisane: 12 gru 2012, 16:31 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Gra w: Skyrim, Assassin's Creed, AC 2, AC Brotherhood, AC Revelations
|
Hmm, mi też ostatnio zniknął konwój... nie ma go od 3 godzin gry  oj, potrzebny patch
_________________ "...Strzała Śmierci, Dziecię Wojny, Wtedy to on był Bogiem, I walczył jak Bóg; A bogowie go chcieli u siebie..."
Mój nick nie oznacza "Dziewczyna Dovahkiina", tylko "Dovahkiin-Dziewczyna". Warto zapamiętać.
|
|
Góra |
|
 |