Teraz jest 26 mar 2019, 21:13


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z Save AC 3
PostNapisane: 27 gru 2012, 20:32 
Casual
Casual

Dołączył(a): 26 gru 2012, 17:52
Posty: 3
Jak czyścilem kompa przez przypadek usunełem save :( ;(
to byl save z 3 sekwencji bedzie ktos tak mily i mi ja podesle ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z Save AC 3
PostNapisane: 28 gru 2012, 22:24 
Casual
Casual

Dołączył(a): 25 gru 2012, 15:03
Posty: 14
Bym wiedział gdzie te savy się zapisują to bym Ci podesłał.


EDIT@ Save poszedł na PW!


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules