Teraz jest 27 sty 2021, 07:35


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Assassin's Creed 3
PostNapisane: 29 gru 2012, 14:51 
Casual
Casual

Dołączył(a): 29 gru 2012, 14:43
Posty: 4
Witam.
Mam problem z grą Assassin's Creed 3.
Problem polega na tym,że włączam gre wczytuje save pokazuje mi się Desmond i na ekranie wczytywania zawiesza mi się i wychodzi okno Windowsa : "AC3 przestał działać".
Mieliście ten sam problem????Pomóżcie!!!Proszę


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Assassin's Creed 3
PostNapisane: 29 gru 2012, 23:44 
Casual
Casual

Dołączył(a): 25 gru 2012, 15:03
Posty: 14
Miałem i udało mi się to przejść. U mnie error wyskakiwał w misji "zabawa w chowanego" (1 misja 4 sekwencji). Długo kombinowałem, szukałem na necie i nic nie znalazłem. W efekcie tego poszukałem sam rozwiązania. Pobrałem z tpb save z 5 sekwencji, otworzyłem i... działa! W menu>DNA można powtórzyć dowolną misje z dowolnej sekwencji, więc spróbowałem tą "zabawę w chowanego" i znów error, więc obejrzałem sobie misje na yt i z fabuły nie straciłem nic. A w tym DNA powtórzyłem wszystkie misje bez problemu i gram dalej ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Assassin's Creed 3
PostNapisane: 30 gru 2012, 12:49 
Casual
Casual

Dołączył(a): 29 gru 2012, 14:43
Posty: 4
Ok.
Dzięki spróbuje tak samo.Ja nie zacząłem nawet pierwszej misji.Ale z góry dzięki!!!:):):) XD


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Assassin's Creed 3
PostNapisane: 16 lut 2013, 23:31 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 sty 2013, 12:26
Posty: 547
Mam pyt. Jak znaleźć w ACIII sklepy? Grę ukończyłem bez żadnych zakupów Connorem ale warto by było wiedzieć.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Assassin's Creed 3
PostNapisane: 17 lut 2013, 11:57 
Casual
Casual

Dołączył(a): 29 gru 2012, 14:43
Posty: 4
Wejdź na stronę główną uplay.
Potem znajdź zakładkę "Wszystko do AC3"(czy jakoś tak) i masz wszystkie dodatki!! :p5:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Assassin's Creed 3
PostNapisane: 19 lut 2013, 07:45 
Casual
Casual

Dołączył(a): 22 sty 2013, 08:08
Posty: 11
Ja znalazłem jeden sklep stacjonarny i kilka na kółkach ;) ale chyba nie można zmieniać pancerza, chyba że nie mogłem tego znaleźć... minus dla tej serii za to


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules