Teraz jest 27 sty 2021, 10:41


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Dwa pistolety. PROBLEM
PostNapisane: 30 gru 2012, 19:07 
Casual
Casual

Dołączył(a): 30 gru 2012, 19:02
Posty: 1
Siemka. Zrobiłem sobie kolbe na 2 pistolety i gdy tylko zmienie lokalizacje z osady na inną to jeden znika. Idzie coś z tym zrobić?
Wersja Legalna


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Dwa pistolety. PROBLEM
PostNapisane: 06 lut 2013, 17:26 
Casual
Casual

Dołączył(a): 06 lut 2013, 17:23
Posty: 1
to jest bug ale najlepiej daj dwa pistolety francuskie to będziesz miał potem np francuski i angielski
http://jestemgraczem.simplesite.com/


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules