Teraz jest 27 sty 2021, 09:05


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Czy Assassin's Creed III Mi pójdzie ?
PostNapisane: 30 sty 2013, 15:07 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 sty 2012, 17:49
Posty: 384
Lokalizacja: Lakeview Manor
Gra w: TES V : Skyrim ; Prototype ; Plemiona ; AC:Brotherhood
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz

GeForce 8600 GT
Pixel Shader version 4.0 4.0
Vertex Shader version 4.0
Dedicated Video RAM 1.0 GB

RAM 2.1 GB

Jak myślicie pójdzie ? Jeśli tak na jakich wymaganiach i ile fps mniej więcej.

_________________
Obrazek

Co ma być to będzie, a jak już będzie, to trzeba stawić temu czoło.
J. K. Rowling


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Assassin's Creed III Mi pójdzie ?
PostNapisane: 06 lut 2013, 23:04 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 sty 2013, 12:26
Posty: 547
Sprawdź, ale pewnie i tak jest to gra wymagająca. Ja mam komputer dość dobry (stacjonarka) i mi czasami przycina. Jeśli ci pójdzie to pewnie i tak będziesz musiał zmniejszyć ustawienia.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Assassin's Creed III Mi pójdzie ?
PostNapisane: 25 lut 2013, 16:10 
InSkyrim
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 lip 2012, 21:16
Posty: 685
Lokalizacja: Częstochowa
Gra w: Mass Effect, Dead Space, Dragon Age, Wiedźmin, TES, Assassin's Creed, Prince of Persia,
Powinien pójść, ja mam w miarę podobny sprzęt (procek mam trochę słabszy niż twój, ale ramu mam 4 gb), z fps'ami szału nie ma. Ja nie miałem cierpliwości bawić się w jakieś poboczne zadania, tylko z główną fabułą leciałem :P Misjami pobocznymi się pobawię, jak się dorobię lepszego sprzętu :P

_________________
Obrazek


YouTube: Assgard vas Neema
Steam: Assgard vas Neema Origin: Zwilku92 Uplay: Zwilku92 Xfire: Zwilku92


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Assassin's Creed III Mi pójdzie ?
PostNapisane: 25 lut 2013, 22:27 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 sty 2013, 12:26
Posty: 547
Ja mam za słabą kartę graficzną a nie mogę wymienić póki gwarancja się nie skończy, z tego co wiem.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Assassin's Creed III Mi pójdzie ?
PostNapisane: 09 maja 2013, 12:30 
Casual
Casual

Dołączył(a): 08 lis 2012, 23:27
Posty: 12
http://www.systemrequirementslab.com/cyri


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Assassin's Creed III Mi pójdzie ?
PostNapisane: 09 maja 2013, 21:16 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sty 2012, 12:41
Posty: 29005
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
Ponieważ podobny wątek już istnieje zapraszam z problemem pod adres:

viewtopic.php?f=241&t=10178


Ten temat zamykam.

_________________
Aedd Gynvael - Złodziej
Dział RPG - Awanturnik


Obrazek

"Walkę kończy śmierć, każda in­na rzecz walkę je­dynie przerywa." - Ciri


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules