Teraz jest 22 sty 2021, 19:06


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 8 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Sterowanie w AC3
PostNapisane: 24 lut 2013, 12:20 
Casual
Casual

Dołączył(a): 29 gru 2012, 14:43
Posty: 4
Sorry, że tak zaśmiecam to FORUM ale dawno nie grałem w tego Assassyna (tak działał) i zapomniałem jak się STRZELAŁO np. z łuku.Napiszecie? :ninja: ]:->


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterowanie w AC3
PostNapisane: 24 lut 2013, 14:48 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 sty 2013, 12:26
Posty: 547
Q... Sterowania nie można sprawdzić?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterowanie w AC3
PostNapisane: 25 lut 2013, 07:44 
Casual
Casual

Dołączył(a): 22 sty 2013, 08:08
Posty: 11
Niektórzy może i z tym mają problem :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterowanie w AC3
PostNapisane: 01 sie 2013, 20:40 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 gru 2010, 14:35
Posty: 117
Nie będę robił nowego tematu i zapytam tutaj. Czy w AC3 nadal można grać tylko na padzie, czy już coś wyszło z przełączeniem na klawę+mysz? Pytam o wersję PC.

Tylko proszę o odp na pytanie, a nie trucie jakie to niewygodne jest granie na klawie+mysz.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterowanie w AC3
PostNapisane: 02 sie 2013, 10:04 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 sty 2013, 12:26
Posty: 547
Na padzie można grać na szczęści w każde AC. Należy jednak go włączyć przed włączeniem gry, ponieważ w innym wypadku, gra go nie wykryje. Najłatwiej jest z padem od xboxa z nadajnikiem, ale można też używać pada z PS3 (należy jednak pobrać program umożliwiający używanie go na PC-dzięki Microsoft :/).


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterowanie w AC3
PostNapisane: 02 sie 2013, 11:09 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 sie 2012, 12:31
Posty: 2424
Gra w: Batmen
Atrion o co innego pytał <_< Czy można grać na klawiaturze i myszce. Czy przypadkiem gra na pc nie jest już dostosowana do klawy i myszy?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterowanie w AC3
PostNapisane: 08 sie 2013, 14:12 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 gru 2010, 14:35
Posty: 117
Skeczor napisał(a):
Atrion o co innego pytał <_< Czy można grać na klawiaturze i myszce. Czy przypadkiem gra na pc nie jest już dostosowana do klawy i myszy?


Dokładnie, bo nie widzi mi się granie na padzie, na którym nie można na raz biec w jednym kierunku i atakować w drugim (czyli używać obu drążków i guzika ataku na raz).

Anyone?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterowanie w AC3
PostNapisane: 14 wrz 2013, 11:13 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 sie 2013, 13:42
Posty: 4
Strzelasz z łuku klawiszem Q :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 8 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules