|
Autor |
Wiadomość |
abadon10
|
Tytuł: Multi błaganie o pomoc Napisane: 30 mar 2013, 17:28 |
|
Casual |
 |
|
Witam wszystkich i proszę o pomoc, gram od niedawna w multi i mam może dla niektórych banalny problem, a mianowicie chodź mi o zmianę umiejętności mam już swoje nadałem nazwę "Moje", ale za cholerę nie mogę ich nastawić cały czas mam zdolności numer 1. Słyszałem że jest 10 sekund na ustawienie strzałkami ale maciskam wszystkie na klawiaturze i nic się nie dziej jak by był ktoś uprzejmy i napisał krok po kroku jak nastawić zdolności. I jeszcze jedno pytanie miałem na kocie torchę kredytów a jak wczoraj włączyłem grę miałem zero. Proszę pomóżcie
|
|
Góra |
|
 |
|
YOLOPlayer
|
Tytuł: Re: Multi błaganie o pomoc Napisane: 04 cze 2013, 13:59 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
|
Jeśli chodzi o to w grze to masz na początku i po śmierci w prawym dolnym rogu interfejs zdolności. Używając Q i E możesz zmieniać zestawy. Btw. ten bug z kredytami jest częsty i po prostu kredyty się nie wyświetlają chociaż je masz.
|
|
Góra |
|
 |
Nindo
|
Tytuł: Re: Multi błaganie o pomoc Napisane: 14 wrz 2013, 11:19 |
|
Casual |
 |
 |
|
Dokładnie używając Q i E możesz zmieniać zestawy.
Czytało się regulamin? Punkt 6 np.? Powtarzanie nie ma zbytniego sensu, a jest wiele tematów w których naprawdę można podyskutować. Pozdrawiam./ Vadi
|
|
Góra |
|
 |