|
Autor |
Wiadomość |
biotic_adept
|
Tytuł: AC III: Liberation Napisane: 27 lip 2012, 16:41 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Gra w: Assassin's Creed Revelations
|
Ekhem, nie ma tutaj stosownego działu więc... Czy tylko ja jestem wściekła że ta odsłona wyjdzie tylko na Vitę? -.- A może komuś obiło się o uszy o ewentualnej wersji na PC? Ogółem, rozmowy i bulwersy na temat Assassin's Creed III: Liberations
|
|
Góra |
|
 |
|
Neronix
|
Tytuł: Re: AC III: Liberation Napisane: 10 sie 2012, 14:42 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Dołączył(a): 15 lut 2012, 20:18 Posty: 769 Lokalizacja: SSV Normandy
Gra w: seria Mass Effect,Wiedźmin 2,Sacred,seria Assassins Creed,DMC4,Dragon Age i wiele innych
|
Możliwe, że przeniosą AC3: Liberation na PC i stacjonarne konsole jeżeli ten odpowiednio się sprzeda lub ruszą jakieś petycje na temat konwersjii tej gry. Na przykład takiego God of War: Chains of Olympus i God of War: Ghost of Sparta, gdzie z przenośnego PSP przenieśli na stacjonarne PS3. Po za tym na zaprezentowanych materiałach AC3: Liberation pod względem graficznym jak i samą grywalnością wypada naprawdę nieźle, więc jest jakaś szansa.
_________________ Origin:Neronix XFIRE:Neronix
|
|
Góra |
|
 |
biotic_adept
|
Tytuł: Re: AC III: Liberation Napisane: 11 sie 2012, 01:38 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Gra w: Assassin's Creed Revelations
|
Żyją tą myślą, w końcu genialne Demons Souls doczekało się portu na PC, ale AC III: Liberation, to materiał exclusive na wyłączność Vity...Soł, mała szansa że Ubisoft zerwie umowę z Sony. Gra musiałaby się sprzedać baaardzo dobrze.
|
|
Góra |
|
 |
Neronix
|
Tytuł: Re: AC III: Liberation Napisane: 12 sie 2012, 17:51 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Gra w: seria Mass Effect,Wiedźmin 2,Sacred,seria Assassins Creed,DMC4,Dragon Age i wiele innych
|
Też mi exlusive na Vitę, gdy seria AC jest multi-platformowa. Po za tym Assassin's Cred miał być serią konsolową lecz każda z części doczekała się swego debiutu na PC i niewykluczone jest, że Aveline z AC: Liberation jeszcze kiedyś zagości na ekranach naszych blaszaków.
|
|
Góra |
|
 |
Kruk
|
Tytuł: Re: AC III: Liberation Napisane: 15 sie 2012, 11:55 |
|
Status Widmo |
 |
Dołączył(a): 14 sty 2011, 09:34 Posty: 900 Lokalizacja: Bydgoszcz
Gra w: Thief, DA, ME, Black Mirror, AC, Deus Ex
|
Mnie ta wiadomość lekko zirytowała, zwłaszcza, że jest to pierwsza część, w której mamy możliwość zagrania kobietą:P Nie każdy ma konsole! Bardzo bym nie chciała, aby AC zmieniło się w Final Fantasy, gdzie każda część wydawana jest na inną konsolę.
_________________ Assassin's Creed Status Widmo
|
|
Góra |
|
 |
Neronix
|
Tytuł: Re: AC III: Liberation Napisane: 15 sie 2012, 18:04 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
|
Jeżeli żadna konwersja na PC bądź stacjonarne konsole się nie pojawi to niestety będe zmuszony obejrzeć jakiegoś Let's playa na YT by poznać fabułę 
|
|
Góra |
|
 |
DovahkiinGirl
|
Tytuł: Re: AC III: Liberation Napisane: 01 wrz 2012, 18:26 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Gra w: Skyrim, Assassin's Creed, AC 2, AC Brotherhood, AC Revelations
|
Mi się wydaje że to prowokacja. Teraz często twórcy gier mają zapłacone gadanie, że "nie będzie". Ale jednak wolą nie zrażać do siebie graczy? Stawiam, że wyjdzie, ale trochę później... ....choć i tak nie bardzo orientuję się w temacie, choć tą kobitkę już widziałam na YT.
_________________ "...Strzała Śmierci, Dziecię Wojny, Wtedy to on był Bogiem, I walczył jak Bóg; A bogowie go chcieli u siebie..."
Mój nick nie oznacza "Dziewczyna Dovahkiina", tylko "Dovahkiin-Dziewczyna". Warto zapamiętać.
|
|
Góra |
|
 |
Kruk
|
Tytuł: Re: AC III: Liberation Napisane: 01 wrz 2012, 20:10 |
|
Status Widmo |
 |
Dołączył(a): 14 sty 2011, 09:34 Posty: 900 Lokalizacja: Bydgoszcz
Gra w: Thief, DA, ME, Black Mirror, AC, Deus Ex
|
Nie jestem o tym przekonana, Bloodlines nie wyszło na PC dlatego też wątpię, że Liberation ukaże się w wersji na komputery stacjonarne, ale nigdy nie wiadomo =)
_________________ Assassin's Creed Status Widmo
|
|
Góra |
|
 |
DovahkiinGirl
|
Tytuł: Re: AC III: Liberation Napisane: 01 wrz 2012, 20:22 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Gra w: Skyrim, Assassin's Creed, AC 2, AC Brotherhood, AC Revelations
|
A, niech robią co chcą. I tak na pewno wyjdzie jeszcze pełno DLC, bo nie wierzę, że oni zechcą skończyć zarabiać na tej części 
_________________ "...Strzała Śmierci, Dziecię Wojny, Wtedy to on był Bogiem, I walczył jak Bóg; A bogowie go chcieli u siebie..."
Mój nick nie oznacza "Dziewczyna Dovahkiina", tylko "Dovahkiin-Dziewczyna". Warto zapamiętać.
|
|
Góra |
|
 |