Teraz jest 25 wrz 2018, 13:56


Napisz wątekOdpowiedz Strona 11 z 13   [ Posty: 127 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Czy Mass Effect 3 mi pójdzie?
PostNapisane: 07 mar 2012, 19:12 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 lut 2012, 11:34
Posty: 19
Kane542 napisał(a):
Czy pójdzie mi ME 3 na karcie graficznej AMD Athlon 64 X2 Dual



Nie wiedziałem że już wtedy były na rynku jednostki APU ;]
Podaj kartę graficzną a zobaczymy czy wejdzie Ci.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Mass Effect 3 mi pójdzie?
PostNapisane: 07 mar 2012, 20:30 
Casual
Casual

Dołączył(a): 07 mar 2012, 18:22
Posty: 5
NIVIDIA nforce 560


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Mass Effect 3 mi pójdzie?
PostNapisane: 07 mar 2012, 20:36 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 lut 2012, 11:34
Posty: 19
Ogólnie procesor powinien sprostać Mass effect 3 ale masz bardzo słabą kartę graficzną.

Jeśli Mass effect 1/2 chodziło w miarę dobrze to możesz spróbować na ultra słabych ustawieniach ale nie liczyłbym na to bo w ME 3 dodano biblioteki graficzne które twoja karta graficzna może nie poradzić sobie z nimi.

Edit
Tym masz nforce 560 czy wreszcie Geforce 6200 ?
Bo to pierwsze to chipset.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Mass Effect 3 mi pójdzie?
PostNapisane: 07 mar 2012, 21:08 
Casual
Casual

Dołączył(a): 07 mar 2012, 21:00
Posty: 2
Witam wszytskich, moj komp posiada nastepujace parametry:

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz
NVIDIA GeForce 8600 GT 512 ram
Microsoft Windows XP Home Edition
2gb ramu
jak wchodze do menu glownego to gra dziala wolno, i sie zastanawiam czy jest sens dalej sie bawic w ta gre.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Mass Effect 3 mi pójdzie?
PostNapisane: 08 mar 2012, 21:59 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sty 2012, 16:03
Posty: 369
Gra w: ME3,BFBC2,Assasin's Creed Brotherhood,Fifa 11,TES V: Skyrim
człowiek roku napisał(a):
Witam wszytskich, moj komp posiada nastepujace parametry:

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz
NVIDIA GeForce 8600 GT 512 ram
Microsoft Windows XP Home Edition
2gb ramu
jak wchodze do menu glownego to gra dziala wolno, i sie zastanawiam czy jest sens dalej sie bawic w ta gre.

No dobrze a czy pobrałeś demo i zobaczyłeś jak ci chodzi?

_________________
"A więc myślisz, że Bóg mieszka w podziemiach Watykanu?" - Ezio Auditore de Firenze - Assassin's Creed II


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Mass Effect 3 mi pójdzie?
PostNapisane: 09 mar 2012, 16:47 
Casual
Casual

Dołączył(a): 07 mar 2012, 21:00
Posty: 2
W demo nie gralem, moze tak dolozenie ramu cos da, sam nie wiem, gralem we wszystkie czesci i chcialbym zagrac w ta :D, chyba trzeba zakupic lepszego kompa :/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Mass Effect 3 mi pójdzie?
PostNapisane: 12 mar 2012, 20:56 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 lut 2012, 13:07
Posty: 30
Gra w: League of Legends - Team Fortress 2
Fajnie wiedzieć że mój drewniany komp da rade uciągnąć ME3 , może być tylko problem z kartą graficzną ...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Mass Effect 3 mi pójdzie?
PostNapisane: 13 mar 2012, 15:14 
Casual
Casual

Dołączył(a): 13 mar 2012, 15:05
Posty: 1
Przyznam się szczerze, że totalnie nie znam się na sprzęcie. Do tej pory wyznacznikiem tego, czy jest dobry było to, że Dota działa bez zastrzeżeń :P
Niby mam parametry na poziomie "zalecane" ale często te wymagania są zaniżane i chcę posłuchać rad mądrzejszych od siebie. Chciałbym, że by gra działała płynnie i żeby cokolwiek dało się zobaczyć. Żeby te wymagania zalecane wystarczyły na coś więcej, niż pokaz slajdów na najniższych detalach. Ostatnio grałem w 1 i 2 i podpowiem, że gra działała bez żadnych problemów na wysokich detalach.

Parametry mojego PC:
MS Windows XP Profesional Dodatek Service Pack 3
AMD Athlon II x2 240 Processor
2,0 GB RAM
NVIDIA GeForce 8500 GT


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Mass Effect 3 mi pójdzie?
PostNapisane: 14 mar 2012, 16:56 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 mar 2012, 16:50
Posty: 1
czy pojdzie mi na tym sprzecie
vista
intel dual core 2.4 ghz
4 gb ramu
ati radeon hd 3850 512 mb


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy Mass Effect 3 mi pójdzie?
PostNapisane: 16 mar 2012, 22:42 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 lut 2012, 11:01
Posty: 599
Lokalizacja: Elizjum
Gra w: Seria Mass Effect, Seria Wiedźmin.
michałedek napisał(a):
Jestem ciekaw czy mi odpali na takim sprzęcie, jeśli kupię bo ten origin bardzo mnie zastanawia:
Win Home 7 64bit Intel Core i3 2.53Ghz
3 GB Ram grafa to zintegrowana Intel Graphic HD - Notebook Samsung


Odpaliłem przed chwilą demko i nie uwierzycie, ale działa lepiej niż dwójka! Żadnych błędów tekstur i pancerzy :rotfl:

_________________
Nassana Dantius: Shepard ale ty nie żyjesz!
Shepard: Już mi lepiej.


Origin: michaledek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 11 z 13   [ Posty: 127 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules