Teraz jest 03 kwi 2020, 21:11


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Demo się wyłącza
PostNapisane: 15 lut 2012, 15:18 
Casual
Casual

Dołączył(a): 15 lut 2012, 15:11
Posty: 5
Witajcie!
A ja mam problem z demo. Po chwili zabawy gra się wyłącza. Windows wyświetla komunikat, że program przestał działać. Dochodzę do pewnego miejsca w grze (zawsze tego samego), obraz zostaje zamrożony, zero dźwięku, brak reakcji. Jedyny sposób to wyjść do pulpitu.
Macie jakieś pomysły? Może ktoś ma podobny problem?
Bardzo mi zależy, długo czekałem na to demo...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Demo się wyłącza
PostNapisane: 15 lut 2012, 16:51 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 gru 2011, 13:56
Posty: 252
Lokalizacja: Płock
Gra w: MEtrilogy, Assasin's Creed, DA:Inkwizycja, TES:Skyrim,Diablo III, Kingdoms of Amalur
No mi sie nic takiego nie przydazylo... Spełniasz wymagania?? Skanowales ostatnio kompa? ^^ :D i jaki system masz??

_________________
- Shepard
- Wrex
- Shepard
- Wrex
- Shepard
- Wrex
- Shepard
- Wrex
- Shepard
- Wrex [...]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Demo się wyłącza
PostNapisane: 15 lut 2012, 17:06 
Casual
Casual

Dołączył(a): 15 lut 2012, 15:11
Posty: 5
Wymagania spełniam i to zalecane. Nie gram na full tylko tak pośrodku. Windows 7 a komputer skanowany jest na bieżąco przez Norton 360. :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Demo się wyłącza
PostNapisane: 15 lut 2012, 17:19 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lut 2012, 23:39
Posty: 390
Możliwe że pomógłby reinstall.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Demo się wyłącza
PostNapisane: 15 lut 2012, 17:32 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 03 mar 2011, 21:59
Posty: 128
Gra w: Dragon Age, Mass Effect 1, 2 i 3, Wiedźmin 1 i 2, TDU 1 i 2, Tomb Raidery..
wowo1103 napisał(a):
Wymagania spełniam i to zalecane. Nie gram na full tylko tak pośrodku. Windows 7 a komputer skanowany jest na bieżąco przez Norton 360. :P


Sorry, że się wetnę, ale sam sobie odpowiedziałeś. Norton to jest syf, który sam potrafi więcej namieszać, niż wiele wirusów razem wziętych. Moim zdaniem to Norton Ci miesza. Wywal go, i zainstaluj coś lekkiego i darmowego. Ja mam Avasta. I wtedy zobacz.

A wiem o czym mówię. Chodzę po ludziach, i naprawiam system,y od wielu lat. Najczęściej jest kilka tych samych przyczyn awarii systemu: zapchany dysk systemowy plikami tymczasowymi, zapchany rejestr śmieciami, zbyt wiele niepotrzebnych programów uruchamianych w tle, i kolejna częsta przyczyna, to jest właśnie Norton.
Dopiero na kolejnym miejscu wymienił bym wirusy. One wbrew pozorom rzadziej mieszają, niż się powszechnie sądzi.

_________________
--
Pozdrawiam
Ajgor
(Login w Mass Effect 3 w sieci: AjgorPL)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Demo się wyłącza
PostNapisane: 16 lut 2012, 10:42 
Casual
Casual

Dołączył(a): 15 lut 2012, 15:11
Posty: 5
Dzięki za wszystkie odpowiedzi!
Pomogło ponowne pobranie i instalacja! Poprzednio pobierałem w nocy i możliwe, że przez pewien czas nie było połączenia z internetem, wiem też, że rano nie było prądu. Sądzę więc, że mogło dojść do uszkodzenia instalki. W każdym razie gra działa, i wczoraj już grałem. Wielkie dzięki. Temat do zamknięcia!


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 13 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules