Teraz jest 04 kwi 2020, 17:28


Napisz wątekOdpowiedz Strona 12 z 15   [ Posty: 150 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 24 paź 2012, 09:52 
Pomocy! Znów nie działa mi Origin! Problem w tym że jak klikam skrót to tyle z użytkowania Origina! Nic się nie dzieje! Próbowałęm go reinstalować i nic to nie dało! miał ktoś podobny problem? Pomoże ktoś????


Góra
  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 24 paź 2012, 12:00 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
Tak. Uruchom ponownie komputer. Takie proste czynności czasami robią cuda. U mnie dzieje się to samo i po restarcie wszystko wraca do normy.

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 24 paź 2012, 12:44 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 wrz 2012, 10:45
Posty: 96
Gra w: Gre
Też miałem kiedyś taki problem. Po kliknięciu ikonki origina, albo skrótu ME3 nic się nie działo. Pomaga restart kompa, jest też szybszy sposób: jeśli po kliknięciu ikonki nic się nie dzieje, wchodzisz w menedżera zadań, w zakładkach Aplikacje oczywiście nie ma origina, bo się nie uruchomił, ale w zakładce Procesy jest (origin.exe/masseffect3.exe) i tam należy zakończyć proces Origina/ME3. Zamykasz menadżera zadań. Potem po kliknięciu ikonki origina powinien uruchomić się normalnie. Ten sposób zawsze mi działał.

_________________
Origin ID: N7_5P3C7R3
MP Manifest: http://social.bioware.com/3389530/&v=bw ... ultiplayer


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 24 paź 2012, 17:14 
Kepason napisał(a):
Tak. Uruchom ponownie komputer. Takie proste czynności czasami robią cuda. U mnie dzieje się to samo i po restarcie wszystko wraca do normy.



Nie działa!!!1 Wierz mi próbowałem, po kilku reinstalach Origin włącza się ze startem systemu więc na razie jest spoko, ale Origin musi być bez przerwy włączony.


Góra
  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 02 lis 2012, 10:35 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lut 2012, 11:08
Posty: 382
Gra w: Mass Effect, Wiedźmin
Macie czasami tak, że Origin nie pokazuje wam całej listy znajomych? Od ostatniego czasu zdarza mi się to coraz częściej, przez co muszę resetować program (raz mi pokazał że nikogo na Originie nie ma).

_________________
Origin: DanzeedPL
Steam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 02 lis 2012, 12:13 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 kwi 2012, 16:02
Posty: 2331
Gra w: Wiedźmin 1 i 2 , Battlefield 3, seria Mass Effect, Crysis, Starcraft 2 i wiele innych :D
Niestety tak. Ja wiem, że coś się dzieje, jak już mnie prosi o podanie hasła i loginu.

_________________
Przed dołączeniem do gry zasięgnij porady psychiatry !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 02 lis 2012, 15:48 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sie 2012, 09:33
Posty: 91
Gra w: Seria Mass Effect, Darksiders 2, Battlefield: BC2, Saint's Row The Third
Z tą listą znajomych to jest wkurzające. A na dodatek dzisiaj Origin nie chce mi przejść w tryb online.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 04 lis 2012, 12:55 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 27 wrz 2012, 15:59
Posty: 337
Gra w: TES 3,4,5, Trylogia Mass Effect, Total War Empire, Total War Shogun 2
Witajcie. Po dłuższej przerwie od trylogii, chciałem wrócić do ME3 aby pograć w multi. Jednak przy próbie włączenia ME3 Origin wyświetla aktualizację 9.0.15. Mylę sobie, że to nie jest kłopot. Wciskam instaluj i w trakcie instalacji wywala mi sam proces. Raz na 30 MB, raz 20MB, a ostatnio na 44MB z 45MB do zainstalowania. Grę mogę włączyć, ale tylko przez offline Origina, a na multi mi zależało. Może ktoś mi doradzić, albo dać link do tematu na tym forum lub innym rozwiązującą tą kwestię?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 04 lis 2012, 13:00 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 lis 2012, 07:43
Posty: 127
Jeżeli EA oferuje instalkę Origin do pobrania ze strony internetowej, radzimy spróbować pobrania programu stamtąd. Może będzie od razu w najnowszej wersji?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 04 lis 2012, 13:48 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 27 wrz 2012, 15:59
Posty: 337
Gra w: TES 3,4,5, Trylogia Mass Effect, Total War Empire, Total War Shogun 2
Dzięki Legion :) Miałem niewielkie komplikacje, ale udało się uruchomić.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 12 z 15   [ Posty: 150 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 15 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules