Teraz jest 03 kwi 2020, 20:49


Napisz wątekOdpowiedz Strona 6 z 15   [ Posty: 150 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 03 mar 2012, 21:08 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 03 mar 2012, 20:06
Posty: 12
Lokalizacja: Milanówek
Gra w: gre
321 GB wolnego :P.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 03 mar 2012, 21:29 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 29 lut 2012, 18:32
Posty: 33
Na pewno na tej partycji na którą ściągasz gry? W ustawieniach zobacz jaką masz ścieżkę do przechowywania instalek.
Sprawdź prawa pliku w których origin przechowuje instalki.
Sprawdź czy jest jakaś aktualizacja origin.
W którym momencie pojawia Ci się ten komunikat, na początku ściągania, w trakcie, pod koniec?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 03 mar 2012, 21:45 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 03 mar 2012, 20:06
Posty: 12
Lokalizacja: Milanówek
Gra w: gre
Dzięki, już udało mi się sobie z tym poradzić.
Problem był w uszkodzonym pliku systemowym, teraz nie wiem jakim, ale odpaliłem CHKDSK i problem został zażegnany.

Dzięki za zaangażowanie i strasznie przepraszam za kłopot... :/.

Ta partycja, nie było update'u i pokazywał się po potwierdzeniu zapoznania się z "terms & conditions".


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 08 mar 2012, 22:44 
Casual
Casual

Dołączył(a): 03 mar 2012, 10:23
Posty: 3
Witam
mam problem kupiłem sobie dziś ME3 ściągam z orgina i przy 79% staje i nic a prędkość pobierania plików gry jest ok.
Ludzie bardzo proszę o pomoc w tej sprawie gdyż bardzo chciałbym pograć a nie wiem co mam zrobić!!!!
jak dla mnie te platformy do gier typu orgin są bezużyteczne z 1 i 2 nie miałem żadnych problemów a z 3 już przy ściąganiu
PS czy instalacji można dokonać z płyty czy tylko przez ściągnięcie z orgina????

z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 09 mar 2012, 12:19 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 24 maja 2011, 09:33
Posty: 141
Talos_Septim napisał(a):
Witam
mam problem kupiłem sobie dziś ME3 ściągam z orgina i przy 79% staje i nic a prędkość pobierania plików gry jest ok.
Ludzie bardzo proszę o pomoc w tej sprawie gdyż bardzo chciałbym pograć a nie wiem co mam zrobić!!!!
jak dla mnie te platformy do gier typu orgin są bezużyteczne z 1 i 2 nie miałem żadnych problemów a z 3 już przy ściąganiu
PS czy instalacji można dokonać z płyty czy tylko przez ściągnięcie z orgina????

z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam

Zapałzuj sciaganie, wyłącz Origina, zresetuj router/modem.
Jak nie zadziała to dzwoń/pisz do supportu.

BajDeŁej
od dobrych 3 lat korzystam tylko z wersji elektronicznych na EA/orygin, steam i jeszcze nigdy nie miałem problemów ze ściąganiem. Gry kupowałem taniej niż w sklepie i mogłem zacząć grać w chwili premiery. Dla mnie jest to idealne rozwiazanie pod warunkiem, ze ma się porządnego Neta.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 10 mar 2012, 08:02 
Casual
Casual

Dołączył(a): 10 mar 2012, 07:56
Posty: 3
Proszę dla lopatologa wytłumaczyć jak zainstalować grę z płyty??? Instaluje orgina ściąga się aktualizacja wpisuje klucz gry i co i ściąga mi 10gb z sieci porażka... Z góry dziękuje za konkretna odpowiedz w punktach dla człowieka lekko zdrażnionego taka chora sytuacja kupujesz oryginalna grę i masz problem...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 10 mar 2012, 12:11 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 09 mar 2012, 21:59
Posty: 342
Gra w: ME3, Crysis 3 (xbox) , GTAIV
Jeśli automatycznie ci sie nie odpala to wejdź w start-> Mój Komputer (xp) / Komputer (Win7) i tam gdzie masz napędy dvd kliknij ppm i otwórz tam gdzie jest ikonka me3 potem wyszukaj autorun i uruchom go . Później powinna sie odpalić instalka .


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 10 mar 2012, 12:18 
Casual
Casual

Dołączył(a): 10 mar 2012, 07:56
Posty: 3
Automatycznie się odpala wciskam instaluj i nic się nie dzieje!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 10 mar 2012, 12:41 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 09 mar 2012, 21:59
Posty: 342
Gra w: ME3, Crysis 3 (xbox) , GTAIV
Zrób tak jak napisałem . Mi zadziałało .


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 10 mar 2012, 15:49 
Casual
Casual

Dołączył(a): 10 mar 2012, 07:56
Posty: 3
1000 razy już tak zrobiłem żadnych efektów. czy ktoś kompetentny mógłby coś podpowiedzieć? Juz mi się prawie 6 gb ściągnęło ale do cholery po co skoro ja mam płytę?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 6 z 15   [ Posty: 150 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 12 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules