Teraz jest 04 kwi 2020, 18:43


Napisz wątekOdpowiedz Strona 8 z 15   [ Posty: 150 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Origin ''nie widzi'' gier
PostNapisane: 24 mar 2012, 18:53 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lut 2012, 12:08
Posty: 365
Lokalizacja: Oko Grozy
Gra w: Dead Space, Divinity Original Sin
Mam trochę takie banalne pytanie. Czemu Origin nie ''wykrywa'' w moim komputerze gier takich jak np. ME1 i 2 ? Jedyne gry jakie u mnie widzi i pokazuje to Fifa 11 (niezainstalowana) i Mass Effect 3. Dragon Age'a 1 z dodatkiem i drugą częścią też nie widzi. Czemu?

_________________
''Różnica między bogami, a demonami zależy głównie od punktu widzenia...''

- Lorgar, Prymarcha Legionu Niosących Słowo

Origin ID: pawulon87


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 26 mar 2012, 08:48 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
Bo musisz je na nim zarejestrować. Ja też mam ME 1 i 2 zainstalowane i ME2 zarejestrowane na Socialu, a i tak musiałem 2 rejestrować na originie. W opcjach masz "takie coś" :)
Aha, 1 i tak nie zarejestrujesz, bo nie jest "wspierana przez platformę origin"...

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Funkcja origin "w grze" nie działa
PostNapisane: 06 kwi 2012, 16:54 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 gru 2011, 10:02
Posty: 26
Lokalizacja: Nowinka
Gra w: Risen 2 Mroczne Wody
Tak jak w temacie.
Kiedy gram w jakąś grę z origin ta funkcja nie chce działać.
HELP

_________________
Jeśli nie wiesz o co chodzi,chodzi o .....
wyśli SMS na numer ..... o treści NIE WIEM a dowiesz się o co chodzi.
Koszt SMS zaledwie 5.75 PLN


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Funkcja origin "w grze" nie działa
PostNapisane: 18 kwi 2012, 08:22 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lut 2012, 10:05
Posty: 50
Gra w: Mass efect 2,3
Witam a może tak byś określił ? jak funkcja dokładnie ,jeśli masz w ustawieniach wyłączone używanie Origin w grze to wiadome ze nie działa chyba ze pytasz o coś innego ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Mass Effect 3 i Origin - Problem
PostNapisane: 01 maja 2012, 11:55 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 maja 2012, 11:44
Posty: 35
Witam wszystkich serdecznie

Mam bardzo dziwny i denerwujący problem - otóż od wczoraj ( od godziny 23 ) nie mogę zalogować się do serwerów EA ( po wpisaniu danych logowania Origin stwierdza, że wystąpił błąd logowania i mam spróbować za kilka minut ). Po tym komunikacie program przechodzi w tryb offline. W trybie tym po naciśnięciu opcji Tryb online, Origin stwierdza, że utracono połączenie z internetem ( wyłączenie i włączenie ponowne Origina daje ten sam rezultat - błąd logowania i tryb offline ). Program jest dodany do wyjątków, także nic go nie blokuje. Czytałem również, że może to być spowodowane pracami konserwacyjnymi - jednak dotyczyłoby to ogółu a nie jednostek...

Czy ktoś ma dzisiaj podobne problemy z Origin ? Czy ktoś również nie może się zalogować i czy ktoś być może miał podobne problemy ?

Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam

PS. Problem został rozwiązany.
Pozdrawiam

_________________
Origin ID : Zyyphos

Jeżeli nie wiesz do jakiego portu płyniesz to pamiętaj, że żaden wiatr nie będzie Twoim przyjacielem...

Obrazek

Obrazek


Ostatnio edytowano 01 maja 2012, 13:07 przez Zyyphos, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 01 maja 2012, 12:58 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lut 2012, 11:08
Posty: 382
Gra w: Mass Effect, Wiedźmin
Nie wiecie może dlaczego nie mogę zmienić Origin ID? Wchodzę na tą stronę:
http://www.origin.com/pl/change-id
Wpisuję nowy nick, i cały czas pojawia się informacja: "Ta strona jest obecnie niedostępna. Powodem może być wyjątkowo duży ruch w sieci lub trwające prace serwisowe. Spróbuj ponownie później.".
Czy można gdzieś indziej zmienić ten nick?

_________________
Origin: DanzeedPL
Steam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 03 maja 2012, 13:56 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
Jeśli taki komunikat pokazuje, to może po prostu poczekaj aż będziesz mógł wejść... Chyba, że ktoś cie szuka i musisz szybko zmienić tożsamość ^^

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 03 maja 2012, 14:08 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lut 2012, 11:08
Posty: 382
Gra w: Mass Effect, Wiedźmin
Już wszystko w porządku. Po prostu ta strona nie przyjmuje niektórych nazw, co moim zdaniem jest troche dziwne. Wpisałem wczoraj inny nick i mi zmieniło.

Cytuj:
Chyba, że ktoś cie szuka i musisz szybko zmienić tożsamość


Aż taki zagrożony chyba nie jestem, ale nigdy nic nie wiadomo :P

_________________
Origin: DanzeedPL
Steam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 28 maja 2012, 16:52 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 maja 2012, 15:51
Posty: 4
Gra w: Mass Effect 3
Witam nie wiem czy ten problem jest z orygin ale pisze tutaj więc moje pytanie jest takie ?
Gdy wchodze w KUP DODATKI by mieć "z prochów" przechodze dalej do obliczenia punktów za ile chciałbym kupic więc moje jest 800 pkt. przechodze dalej akceptuje umowe itp. i wyskakuje mi okienko z wczytywanie i nic pozatym nic więcej nie przechodzi mi dalej by zapłacic nic nie wiem co z tym problemem zrobic jesli żle napisałem w złym temacie to przenieście mnie tam gdzie to jest mozliwe albo pomóżcie bo niewiem dlaczego tak jest żeby pobrac pełną wersje cyfrowa gry tez musiałem iśc do kupla z kompem i u niego ściąnąć gre nawet dodatego Odrodzenie tez ściągałem u niego w czy może byc problem podpowiedzi dzięki i pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 28 maja 2012, 18:39 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 kwi 2012, 16:02
Posty: 2331
Gra w: Wiedźmin 1 i 2 , Battlefield 3, seria Mass Effect, Crysis, Starcraft 2 i wiele innych :D
Po pierwsze, masz na swoim koncie jakieś pkt Bioware ? Ja wpierw sobie punkty wykupiłem, a potem przez origina zakupiłem dodatek. Po prostu odliczyło mi punkty z konta i dodatek dało.

_________________
Przed dołączeniem do gry zasięgnij porady psychiatry !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 8 z 15   [ Posty: 150 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules