Teraz jest 07 kwi 2020, 10:17


Napisz wątekOdpowiedz Strona 9 z 15   [ Posty: 150 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 01 cze 2012, 15:55 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 maja 2012, 15:51
Posty: 4
Gra w: Mass Effect 3
Siema no więc tak kupiłem punktasy zalogowałem sie na stronie BioWare Social Network i punkty mi przyznało "niby" potem zalogowałem sie na orygin-a wszedłem na kup dodatki zobaczyłem że punkty zaistniały kupiłem zainstalowało sie samo po pobraniu i finał ale motyw jest taki że gdy chciałem kupić przez orygin dodatek to nie mogłem i to mnie najbardziej irytuje irytuje nie wiem czemu tak jest u mnie że przez orygin nie mogłem kupić dodatku forum świetne wielkie dzieki za pomoc i pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 03 cze 2012, 01:42 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
Używaj interpunkcji <_<

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 03 cze 2012, 08:18 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 kwi 2012, 16:02
Posty: 2331
Gra w: Wiedźmin 1 i 2 , Battlefield 3, seria Mass Effect, Crysis, Starcraft 2 i wiele innych :D
Ja to w zasadzie nie wiem, czy to jest wciąż prośba o pomoc, czy tylko chciał się wyżalić. :D Nigdy tak długiego zdania nie widziałem.

Jeśli zaś chodzi o błąd, to już musiał byś się kontaktować z pomocą techniczną.

_________________
Przed dołączeniem do gry zasięgnij porady psychiatry !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 05 cze 2012, 11:49 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 maja 2011, 17:38
Posty: 209
Lokalizacja: Tarnobrzeg
Z pewnych problemów technicznych musiałem przeinstalować grę Mass Effect 3, a potem sam origin. Po rozpoczęciu instalacji origin prosi mnie, abym zalogował się jako administrator i kontynuował instalację gry. Jestem teraz w kropce, bo nie mogę zainstalować gry, bo ciągle ten komunikat. Zna ktoś sposób, żeby to naprawić?

PS: Zaznaczyłem w zgodności origin, aby uruchamiał się jako administrator i nic nie pomogło. Udało się zainstalować grę, ale w grze ciągle występuje komunikat, że nie udało się zaktualizować DLC Rebelion, a Origin po kliknięciu na "wyszukaj aktualizację" nadal komunikuje, żebym zalogował się jako administrator. Pomocy!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 10 cze 2012, 10:02 
Volus Mercenary
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 mar 2012, 17:56
Posty: 570
Lokalizacja: Okolice Warszawy
Gra w: RPG (wszelkie, wręcz nałogowo)
Wczoraj wyłączając okienko rozmowy Origina, zaskoczył mnie taki komunikat: "Zamknąć okno rozmowy? Czy na pewno chcesz zamknąć to okno? Masz jeszcze nieprzeczytane wiadomości w liczbie 4". Stąd pytanie - gdzie ja je miałem? Nie wyświetliły mi się? Jakieś starsze wiadomości, które do mnie nie dotarły? Jak się do nich dobrać? Chyba coś mi szwankuje moduł komunikacyjny Origina - wydaje mi się, że parę wiadomości, które pisałem do niewidocznych/nieobecnych osób nie dotarło i w drugą stronę tak samo - parę wiadomości mogło nie dotrzeć do mnie. Też odnosicie takie wrażenie, czy u Was wszystko działa?

_________________
Forever Lost - dryfując po obrzeżach szaleństwa, wypatruję krańca udręki.
"To chodź, Zag, idziemy na platynkę, we dwóch se pykniemy!" - złota myśl Chudzieńkiego
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 10 cze 2012, 10:17 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 lut 2012, 16:45
Posty: 326
Lokalizacja: Łódź
Gra w: Batman: AA, AC, seria Mass Effect, seria FIFA
Origin się kopie, co prawda nie mam takiego problemu jak Ty, ale podobny jak kolega wyżej - Note. U mnie podczas odpalania gry od czasu do czasu wyświetla się komunikat żebym odpalił grę jako administrator, ale wystarczy u mnie że wyłączę Origin i uruchomię go jeszcze raz i jest w porządku. Dzieje się tak tylko przy odpalaniu ME3. Na Originie mam jeszcze FIFA12 i ona odpala bez problemów. Także myślę ze to wina patcha do ME3...no bo niby co innego?

_________________
Nick Origin: Emdzej91 (ajacha ;))


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 10 cze 2012, 11:51 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 kwi 2012, 16:02
Posty: 2331
Gra w: Wiedźmin 1 i 2 , Battlefield 3, seria Mass Effect, Crysis, Starcraft 2 i wiele innych :D
Mam wrażenie, że te wszystkie problemy są związane z ostatnim patchem. Pytanie tylko kiedy to naprawią. Bo faktycznie czasem nie idzie się zalogować, czasem origin się wyłącza, a ostatnio zauważyłem zwiechy, gdy chce kogoś zaprosić do gry. ;/

_________________
Przed dołączeniem do gry zasięgnij porady psychiatry !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Origin wariuje
PostNapisane: 10 sie 2012, 13:20 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 cze 2012, 00:03
Posty: 489
Lokalizacja: Thessia
Gra w: Assassin's Creed Revelations
Dzisiaj ściągnęłam aktualizację Origin, po tym jak już ja zainstalowałam i włączyłam Origin, okazało się że moi wszyscy znajomi zniknęli. Gdy wyszukiwałam znajomych na ich profilach wyświetlało się "Rozmowa" Choć na liście moich znajomych nikogo nie było. Gdy próbowałam ich usunąć wyskakiwał błąd. Ktoś ma na to radę?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin wariuje
PostNapisane: 10 sie 2012, 16:02 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 kwi 2012, 16:02
Posty: 2331
Gra w: Wiedźmin 1 i 2 , Battlefield 3, seria Mass Effect, Crysis, Starcraft 2 i wiele innych :D
biotic_adept napisał(a):
Dzisiaj ściągnęłam aktualizację Origin, po tym jak już ja zainstalowałam i włączyłam Origin, okazało się że moi wszyscy znajomi zniknęli. Gdy wyszukiwałam znajomych na ich profilach wyświetlało się "Rozmowa" Choć na liście moich znajomych nikogo nie było. Gdy próbowałam ich usunąć wyskakiwał błąd. Ktoś ma na to radę?


Ostatnio jest problem z originiem. Po ostatniej aktualizacji jest problem ze znajomymi. Po rozmowie z pomocą techniczną dowiedziałem się, że wiedzą o tym i pracują nad naprawieniem tego problemu.

_________________
Przed dołączeniem do gry zasięgnij porady psychiatry !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Origin
PostNapisane: 10 sie 2012, 16:37 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 lip 2012, 21:13
Posty: 257
mi Origin nie działa od wczoraj aż do teraz więc nie wiem ;) Chyba się zdenerwuję i odłożę massa i będę sobie ciorał w Supreme comander FA .;)

_________________
Mój kanał na YouTube:



Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 9 z 15   [ Posty: 150 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 14 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules