Teraz jest 07 kwi 2020, 09:28


Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 2   [ Posty: 16 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: przycinanie dema
PostNapisane: 28 lut 2012, 21:30 
Casual
Casual

Dołączył(a): 22 lut 2012, 15:26
Posty: 4
niestety nic nie dała reinstalacja frameworka, spróbowałem wyłączyć wszystkie dyski wirtualne naprawiłem rejestry i nic, dalej ten sam problem z zacinaniem się. Macie jeszcze jakieś pomysły?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: przycinanie dema
PostNapisane: 28 lut 2012, 22:15 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 lut 2012, 01:28
Posty: 15
cieniobojca - nie obraź się ale dobrze słyszeć że ktoś ma jeszcze ten sam problem
ja na chwilę obecną zastanawiam się nad instalacją win 7 na nowo, tyle że nie mam na tyle czasu, by to zrobić i nie wiem czy zdąrzę przed premierą
jestem na 99% przekonany że to wina origina i pewnych ustawień w widzie które stawrzają problemy...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: przycinanie dema
PostNapisane: 29 lut 2012, 07:24 
Casual
Casual

Dołączył(a): 22 lut 2012, 15:26
Posty: 4
Nie obrażam się, ja też od razu po premierze tego dema śledziłem ten wątek bo nigdzie indziej nikt nie ma podobnego problemu.

Wczoraj ea mi odpisało, ale to było coś w stylu:
Przepraszamy, że musiałeś czekać tak długo
Przeinstaluj grę, wyłącz wszytskie programy oprócz gry, wyłącz emuatory.
Jeszcze raz przepraszamy i żegnamy.

Nie muszę chyba mówić, że nie pomogło.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: przycinanie dema
PostNapisane: 29 lut 2012, 08:15 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 lut 2012, 01:28
Posty: 15
cieniobojca napisał(a):
Przepraszamy, że musiałeś czekać tak długo
Przeinstaluj grę, wyłącz wszytskie programy oprócz gry, wyłącz emuatory.
Jeszcze raz przepraszamy i żegnamy.


całe ea :/

EDIT: dziś porzyczyłem od znajomego router, gdzie skonfigurowana jest neostrada 1mb i gra przestała przycinać! a na moim routerze mam 6mb i czasem mnie wywala z neta ze względu na słabe połączenie.... coś mi się wydaje że to wina prędkości neo lub routera, sprawdzę teraz co będzie gdy zresetuje router znajomego i ustawie moje parametry....


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: przycinanie dema
PostNapisane: 02 mar 2012, 21:58 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 lut 2012, 01:28
Posty: 15
sorry za post jeden po drugiem ale chce to wyróżnić!
Mój problem jest rozwiązany, wina leżała w ruterze neostrady, teraz mam podpięte przez linksysa i chodzi bez zarzutu
cieniobujco - może Ci ta informacja pomoże...?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: przycinanie dema
PostNapisane: 03 mar 2012, 00:28 
Casual
Casual

Dołączył(a): 22 lut 2012, 15:26
Posty: 4
Tak! To przez ten gów****y sprzęt stojący na biurku, który (jakiś kabaret chyba bo to jest żart) nazwał routerem. Livebox! Zło, demon wolnego internetu, wcielony w niepozorne pudełko, psuło mi demo i prawie przez nie zrezygnowałem z kupna ME3! To "coś" zrywa mi każdą grę przez neta. MW, Fifa, każde MMO i nawet Heroes 3! No jak tylko umowa o neta mi się skończy to poprosze państwo z tp o zabranie tego czegoś i wsadzenie sobie w gdzie słońce nie dochodzi!

PS. Prime dzięki za zwrócenie uwagi.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 2   [ Posty: 16 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules