Teraz jest 04 kwi 2020, 18:05


Napisz wątekOdpowiedz Strona 5 z 11   [ Posty: 110 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 05 mar 2012, 16:17 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 10 lut 2012, 17:27
Posty: 2511
Lokalizacja: od Shadow Brokera
Ktoś już aktywował grę?

_________________
Obrazek Obrazek
Obrazek

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 05 mar 2012, 16:23 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2012, 17:47
Posty: 215
Lokalizacja: Kraków
Gra w: ME, Diablo 3, Skyrim, Fallout NV
Narmeril napisał(a):
Ktoś już aktywował grę?


Tak.
http://social.bioware.com/forum/1/topic ... 9583877/13

Ja póki co śledzę temat.

_________________
Origin ID: Kijkowaty


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 05 mar 2012, 16:23 
Casual
Casual

Dołączył(a): 29 lut 2012, 18:08
Posty: 6
Ja mam problem z zalogowaniem się na VPN


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 05 mar 2012, 16:33 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2012, 17:47
Posty: 215
Lokalizacja: Kraków
Gra w: ME, Diablo 3, Skyrim, Fallout NV
Jak wielu innych, tłoczno tam jest ;). Ja póki co nie próbuje, szukam alternatywnych klientów i śledzę informacje od osób które już aktywowały grę.

W najgorszym wypadku zaloguje się gdzieś pod wieczór.

_________________
Origin ID: Kijkowaty


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 05 mar 2012, 17:40 
Casual
Casual

Dołączył(a): 29 lut 2012, 18:08
Posty: 6
Mógłby ktoś pomóc? Mam taki problem i nie mam pojęcia co z tym zrobić
PPTP: State authenticating
Error: VPN Internal Error
Detail: nastąpiła odmowa połączenia bla bla bla


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 05 mar 2012, 17:42 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 10 lut 2012, 17:27
Posty: 2511
Lokalizacja: od Shadow Brokera
Spróbuj tego

Cytuj:
Jak macie problem z programikiem, to sposób bez niego(użyty przeze mnie - działa):

panel sterowania -> opcje internetowe -> połączenia -> ustawienia sieci lan

Tam:
zaznaczacie 1 i 3 opcję ("automatycznie wykryj ustawienia" i "użyj serwera proxy...")
przy tej 3 opcji w pole adresu i portu wpisujecie którykolwiek np. z tej stronki:
http://www.xroxy.com/proxy-country-KR.htm
np. 211.110.204.67 port: 80
Teraz powinno śmigać.

Jest pełno stron w necie z serwerami proxy, wystarczy googlnąć. Sposób polega na tym samym, co ten programik daje, ale bez bawienia się w ściąganie czegokolwiek i triale.
Aha - po uwierzytelnieniu radzę przywrócić wszystko do stanu wcześniejszego poprzez
od-znaczenie tych opcji.

_________________
Obrazek Obrazek
Obrazek

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 05 mar 2012, 17:44 
Casual
Casual

Dołączył(a): 29 lut 2012, 18:08
Posty: 6
Wiesz może gdzie to znajdę w Viscie?
Edit: Nieważne, już mam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 05 mar 2012, 18:05 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2012, 17:47
Posty: 215
Lokalizacja: Kraków
Gra w: ME, Diablo 3, Skyrim, Fallout NV
Narmeril@ Wyskakuje mi błąd przy próbie autoryzacji.

Nie może określić mojego położenia. Wam się udało?

_________________
Origin ID: Kijkowaty


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 05 mar 2012, 18:07 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 19 lis 2011, 11:18
Posty: 51
Login error occured: You have reached the simultaneous usage limit.
You can login to website and disconnect the unnecessary
connections in "Usage Records"

Czy miał już ktoś takową informację ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 05 mar 2012, 19:55 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2012, 17:47
Posty: 215
Lokalizacja: Kraków
Gra w: ME, Diablo 3, Skyrim, Fallout NV
Aktywowałem grę poprzez ustawienia w windowsie.
Działa, właśnie przeszedłem prolog i lecę na pierwszą planetę.

Także dobra rada. Olejcie ten program i ustawcie IP w windowsowych ustawieniach.

_________________
Origin ID: Kijkowaty


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 5 z 11   [ Posty: 110 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules