Teraz jest 07 kwi 2020, 09:44


Napisz wątekOdpowiedz Strona 7 z 11   [ Posty: 110 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 05 mar 2012, 22:11 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2012, 17:47
Posty: 215
Lokalizacja: Kraków
Gra w: ME, Diablo 3, Skyrim, Fallout NV
Nie będziesz mógł.
Będziesz mógł uruchomić dopiero 9 marca tak jak jest w programie do aktywacji.

_________________
Origin ID: Kijkowaty


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 05 mar 2012, 22:12 
Status Widmo
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 mar 2011, 16:48
Posty: 7469
Lokalizacja: Gallifrey
Gra w: Mass Effect, DA, Wiedźmin, TES:Skyrim
Bez zmiany IP aktywacja będzie 9 marca po 1 w nocy,

_________________
"I'd call you a genius, except I'm in the room." - Saphyria Dar'kel

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 05 mar 2012, 22:24 
Casual
Casual

Dołączył(a): 05 mar 2012, 22:06
Posty: 3
To już kurcze lekka przesada, wszyscy dostaniemy swoje pudełka jutro bądź pojutrze i gdybym miał czekać praktycznie do soboty... Masakra lepiej zmienić IP :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 05 mar 2012, 22:29 
Casual
Casual

Dołączył(a): 05 mar 2012, 22:06
Posty: 3
A czy ktoś mógłby mi pomóc nie mogę odnaleźć w panelu sterowania połączenia -> ustawienia sieci lan mam WIN 7


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 05 mar 2012, 22:47 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 09 lut 2012, 12:06
Posty: 98
Lokalizacja: Denmark
Gra w: ME3
@up
W panelu sterowania musisz znaleźć opcje internetowe. Tam dopiero masz zakładkę połączenia, a w niej przycisk ustawienia sieci lan

Aha, a wie ktoś może, czy po wcześniej aktywacji (tzn jak dzisiaj aktywowałem po zmianie IP) mogę normalnie korzystać z multi, czy muszę wtedy też zmieniać IP na koreańskie, czy lepiej wogóle multi nie uruchamiać i poczekać aż do polskiej premiery?


Ostatnio edytowano 05 mar 2012, 22:50 przez zorbak, łącznie edytowano 2 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 05 mar 2012, 22:48 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2012, 17:47
Posty: 215
Lokalizacja: Kraków
Gra w: ME, Diablo 3, Skyrim, Fallout NV
Dla osób które ciągle mają wątpliwości o legalność procesu i ewentualne konsekwencje.


quickest one is Michael Gamble's twitter
twitter.com/#!/gamblemike

question: @GambleMike Out of curiosity what does Bioware think of people using a VPN to unlock ME3 early? Do you care? Will it result in a ban?

his response "we won't ban you"

_________________
Origin ID: Kijkowaty


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 05 mar 2012, 22:50 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 10 lut 2012, 17:27
Posty: 2511
Lokalizacja: od Shadow Brokera
Z multi bym się wstrzymał, bo nie wiem, czy jest regionalne czy jakie.

_________________
Obrazek Obrazek
Obrazek

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 05 mar 2012, 23:08 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lut 2012, 17:47
Posty: 215
Lokalizacja: Kraków
Gra w: ME, Diablo 3, Skyrim, Fallout NV
Właśnie testuje multi :P zaraz napiszę kilka słów o zmianach.

_________________
Origin ID: Kijkowaty


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 05 mar 2012, 23:24 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 26 lut 2012, 22:58
Posty: 43
Można rozwalić Atlasowi szybkę i przejąć nad nim kontrolę ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 05 mar 2012, 23:29 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 09 lut 2012, 12:06
Posty: 98
Lokalizacja: Denmark
Gra w: ME3
Aa, czyli multi jednak działa? A czy to co osiągnąłeś w demie, przenosi się na pełną wersję?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 7 z 11   [ Posty: 110 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 12 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules