Teraz jest 04 kwi 2020, 08:18


Napisz wątekOdpowiedz Strona 9 z 11   [ Posty: 110 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 06 mar 2012, 14:57 
Casual
Casual

Dołączył(a): 06 mar 2012, 13:36
Posty: 7
Proxy w windowsie (bez klienta VPN)
Konkretnie ten: 50.28.33.210:80


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 06 mar 2012, 15:09 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 10 lut 2012, 17:27
Posty: 2511
Lokalizacja: od Shadow Brokera
Działa, dzięki.

_________________
Obrazek Obrazek
Obrazek

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 06 mar 2012, 16:48 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 05 mar 2012, 21:53
Posty: 6
Dobra, bo troszke sie pogubilem. moglby ktos, krok po kroku opisac jak zmienic ip w windowsie 7 ta wasza metoda? znalazlem jakas w internecie, ale nie dziala - po zmianie ip po prostu trace polaczenie z internetem.
z gory dzieki


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 06 mar 2012, 18:39 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 03 mar 2012, 20:06
Posty: 12
Lokalizacja: Milanówek
Gra w: gre
Heh, pewnie wszyscy, którzy wiedzą jak to zrobić już grają :D. Nie dziwię się ^^.

A tak w ogóle, to nie przywitałem się, witam wszystkich :P.

Też bym nie pogardził jakimś tutorialem, mam windowsa siódemke. Prosimy :D?

Znalazłem już mój "protokół internetowy w wersji 4", znalazłem już bramę domyślną i preferowany serwer DNS, wydaje mi się, że wszystko robię dobrze, tak więc mój problem prawdopodobnie jest z IP, próbowałem już koreańskie i amerykańskie, ale po prostu nie mam neta kiedy to aktywuję.

Dodatkowo problem jest taki, że u mnie często na te ip nie starcza "kropek" :P. Plus do tego, u mnie nie ma żadnej mowy o porcie. Jakieś rady? Jeśli ktoś mnie nakieruje to sam to spróbuję rozkminić.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 06 mar 2012, 18:43 
Status Widmo
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 maja 2011, 08:46
Posty: 2576
Lokalizacja: Ziemia
Gra w: greu :P
Tutorial dla Win7:

Panel sterowania > Sieć i Internet > Opcje internetowe > Połączenia > Ustawienia sieci LAN

Zaznaczacie AUTOMATYCZNIE WYKRYJ USTAWIENIA i UŻYJ SERWERA PROXY DLA SIECI LAN
Później w Adres wpisujecie: 50.28.33.210 a w Port: 80

Klikacie OK. Aktywujecie grę przez Origin. Wchodzicie z powrotem do tego co powyżej podane i ustawiacie na tak jak było przed zmianami. Możecie grać w grę ^^.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 06 mar 2012, 18:52 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 03 mar 2012, 20:06
Posty: 12
Lokalizacja: Milanówek
Gra w: gre
Prawie 3 godziny próbowałem to zrobić samemu, żeby gitary nie zawracać... Kto pyta nie błądzi, dzięki wielkie :D.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 06 mar 2012, 18:58 
Casual
Casual

Dołączył(a): 21 lut 2012, 18:18
Posty: 16
A czy ten sposób jest legalny bo nie jestem przekonany co do niego. i czy nie będzie żadnych problemów później.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 06 mar 2012, 18:59 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 wrz 2011, 20:22
Posty: 69
To działa! Jesteście wielcy - dzięki wielkie. :D :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 06 mar 2012, 19:00 
Status Widmo
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 mar 2011, 16:48
Posty: 7469
Lokalizacja: Gallifrey
Gra w: Mass Effect, DA, Wiedźmin, TES:Skyrim
A wiadomo co z tym uwierzytelnianiem DLC? Bo chciałabym mieć wszystkie dodatki, a wyskakuje mi ten błąd...

_________________
"I'd call you a genius, except I'm in the room." - Saphyria Dar'kel

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wcześniejsza aktywacja ME3 (06/03/2012)
PostNapisane: 06 mar 2012, 19:05 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 lut 2012, 12:54
Posty: 405
Lokalizacja: Kazimierz Dolny
Gra w: Arcanum
Musisz próbować do skutku mi dlc zaskoczyły przy 6 uruchomieniu gry


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 9 z 11   [ Posty: 110 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 13 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules