Teraz jest 07 kwi 2020, 10:02


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 13 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Punkty BioWare
PostNapisane: 05 mar 2012, 09:36 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
Pytanie odnośnie zakupu punktów. Czy jeśli np. dziś kupię punkty BioWare to będę mógł ich użyć do pobrania DLC do ME3? Pytam, bo na gram.pl są one do kupienia, ale odnoszą się tylko do DLC związanych z ME 2 i Dragon Age. Jak to wygląda?

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Punkty BioWare
PostNapisane: 05 mar 2012, 09:39 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 29 lut 2012, 18:32
Posty: 33
Tylko dlatego bo to są "Stare punkty", czyli z "ery" kiedy można bylo je wykorzystać tylko w tych dwóch grach. Są to normalne punkty bioware i można je wykorzystać we wszystkim co autoryzuje płatności tymi punktami, czyli łącznie z me3 i kolejnymi przyszłymi grami.
Nie mniej jednak, dla spokoju własnego ducha napisz do obsługi gram.pl (może CI łaskawie odpiszą).

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Punkty BioWare
PostNapisane: 05 mar 2012, 10:22 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
Dziękuję. Zatem nie mam innego wyjścia jak mieć nadzieję, że gram.pl znajdzie dla mnie czas i odpowie na moje pytanie ^^

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Punkty BioWare
PostNapisane: 05 mar 2012, 18:29 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
Pomocy. Zakupiłem punkty BioWare i dostałem mailem kod ze sklepu, ale nie wiem gdzie mam go wpisać aby dostać je na konto Sociala. Ktoś może pomóc?

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Punkty BioWare
PostNapisane: 05 mar 2012, 18:33 
Status Widmo
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 maja 2011, 08:46
Posty: 2576
Lokalizacja: Ziemia
Gra w: greu :P
A próbowałeś poprzez Redeem Promo Code? Tam, gdzie się wszystko rejestruje na BSN?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Punkty BioWare
PostNapisane: 05 mar 2012, 18:35 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
Czyli po polsku, "odzyskaj kod promocyjny"?

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Punkty BioWare
PostNapisane: 05 mar 2012, 18:38 
Status Widmo
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 maja 2011, 08:46
Posty: 2576
Lokalizacja: Ziemia
Gra w: greu :P
O właśnie to powinno być to (mam awersję do polskich wersji zagranicznych stron :P, także korzystam z Sociala po angielsku).


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Punkty BioWare
PostNapisane: 05 mar 2012, 18:40 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
ok, próbuję, muszę to mieć, bo pan P na mnie czeka! ^^

No niby przyjęło kod, tylko teraz pytanie czy są punkty na koncie...

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Punkty BioWare
PostNapisane: 05 mar 2012, 19:04 
Status Widmo
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 maja 2011, 08:46
Posty: 2576
Lokalizacja: Ziemia
Gra w: greu :P
To próbuj kupić pana P ^^ zobaczysz czy się uda.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Punkty BioWare
PostNapisane: 05 mar 2012, 19:56 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 sty 2012, 00:42
Posty: 2379
Lokalizacja: Gdynia
No nie da się, jest napisane, ze trzeba pobrać przez Mass effect 3 :P Więc muszę poczekać do zainstalowania i odpalenia gry ^^

_________________
Obrazek

Fan page Status Widmo --> https://www.facebook.com/StatusWidmo

tumblr Status Widmo --> http://statuswidmo.tumblr.com


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 13 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 13 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules