Teraz jest 07 kwi 2020, 09:51


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z uruchomieniem Mass Effect 3
PostNapisane: 09 mar 2012, 00:46 
Casual
Casual

Dołączył(a): 09 mar 2012, 00:41
Posty: 3
Przy uruchomieniu gry wyskakuje mi na chwile takie czarne okienko (obrazek w załączniku) , Pamięci mam 4 giga mój sprzęt spełnia wszystkie wymagania gry ...
Ma ktoś jakaś rade??


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z uruchomieniem Mass Effect 3
PostNapisane: 09 mar 2012, 13:12 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 24 maja 2011, 09:33
Posty: 141
gregor86 napisał(a):
Przy uruchomieniu gry wyskakuje mi na chwile takie czarne okienko (obrazek w załączniku) , Pamięci mam 4 giga mój sprzęt spełnia wszystkie wymagania gry ...
Ma ktoś jakaś rade??


Jak dla mnie dwie mozliwości:
1) za mało miejsca na dysku - ME3 wymaga ok . 5GB wolnego miejsca na dysku po instalacji, zeby było smieszniej tego miejsca wymaga przeważnie na dysku systemowym. Jak ci brakuje to ogranicz blokowana pamieć na kosz i ew. zmniejsz pamiąć virtualną
2) ma za mało pamieci Virtualnej ( szczególnie przy Xp), ustaw dostepnego maxa.
Jak i to nie pomoże to pozostaje kontakt z Supportem - polskie EA odradzam ( trudno sie dodzwonić, a jak już ci sie uda to porady mają, delikatnie mówiąc, niezbyt mądre) Polecam EA-UK.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z uruchomieniem Mass Effect 3
PostNapisane: 09 mar 2012, 13:14 
Casual
Casual

Dołączył(a): 09 mar 2012, 00:41
Posty: 3
boracki napisał(a):
gregor86 napisał(a):
Przy uruchomieniu gry wyskakuje mi na chwile takie czarne okienko (obrazek w załączniku) , Pamięci mam 4 giga mój sprzęt spełnia wszystkie wymagania gry ...
Ma ktoś jakaś rade??


Jak dla mnie dwie mozliwości:
1) za mało miejsca na dysku - ME3 wymaga ok . 5GB wolnego miejsca na dysku po instalacji, zeby było smieszniej tego miejsca wymaga przeważnie na dysku systemowym. Jak ci brakuje to ogranicz blokowana pamieć na kosz i ew. zmniejsz pamiąć virtualną
2) ma za mało pamieci Virtualnej ( szczególnie przy Xp), ustaw dostepnego maxa.
Jak i to nie pomoże to pozostaje kontakt z Supportem - polskie EA odradzam ( trudno sie dodzwonić, a jak już ci sie uda to porady mają, delikatnie mówiąc, niezbyt mądre) Polecam EA-UK.


Wielkie dzięki za odpowiedź coś popróbuje :]

Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules