Teraz jest 04 kwi 2020, 17:16


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: skanowanie planet
PostNapisane: 11 mar 2012, 01:28 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 lut 2012, 01:28
Posty: 15
mam pytanie: jak skanować planety?
jak jestem na mapie galaktyki to daje prawy przycisk myszki i rochodzą się takie fale, ale nic nie wykrywają,
a gdy odwiedzę jakąkolwiek planete to mogę tylko przeczytać historię, a nie mam możlliwości jej skanowania....

wie ktoś?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: skanowanie planet
PostNapisane: 11 mar 2012, 01:31 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 maja 2011, 22:18
Posty: 7
Wystarczy, że klikniesz prawy przycisk obok planety, jeżeli coś na niej jest EDI cię o tym poinformuję. Wtedy wystarczy wejść na orbitę zrobić skan podobny do tego z ME2 i wysłać proba w podświetlone miejsce. Nie jest to tak fajne jak w poprzedniej odsłonie, ale tym razem ścigają cię żniwiarze i nie ma czasu na dokładne skanowanie planet.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 31 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules