|
Autor |
Wiadomość |
szoszon
|
Tytuł: Utknąłem Napisane: 09 sie 2013, 20:07 |
|
Casual |
 |
|
Cześć. Na początku odwiedziłem bagna, zrobiłem parę misji i poszedłem do miasta skąd zostałem wysłany z powrotem na bagna z paczką dla Dona (opowiedziałem sie po jego stronie). Nie wpuścili mnie do niego od razu więc wyczytałem że muszę uzbierać 5 kawałków miecza. 4 mam, 5-ty ma Brogar. Aby go dostać muszę z nim walczyć na arenie jednak w tym momencie pojawia się problem. Zacząłem od jego "sługusów" ...3 chyba pokonałem i został mi 1 (ten który organizuje te walki na arenach, nie pamiętam imienia) Nie mam przy nim opcji walki na arenie, tylko szkolenie się. Wykonałem chyba już wszystkie misje na bagnach i nie wiem co zrobić żeby dostać ten 5-ty kawałek miecza. Z góry dzięki
|
|
Góra |
|
 |
|
Biszkoptex
|
Tytuł: Re: Utknąłem Napisane: 09 sie 2013, 21:27 |
|
Free Company of Alinor |
 |
Dołączył(a): 31 sie 2010, 18:24 Posty: 5327 Lokalizacja: Sosnowiec
Gra w: śmierć
|
Z tego co pamiętam to trzeba się było z nim o to założyć, ale zakładam że tej opcji też nie masz. W takim wypadku zalecam spranie go przy wszystkich (lub w jakimś miejscu na uboczu) albo wczytanie sejwa.
|
 |
szoszon
|
Tytuł: Re: Utknąłem Napisane: 09 sie 2013, 22:36 |
|
Casual |
 |
|
Sejwa nie mam, a jak zacznę go lać przy wszystkich to się na mnie rzucą... ;x
|
|