|
Autor |
Wiadomość |
Manlistra
|
Tytuł: Re: Risen czy warto? Napisane: 01 sty 2014, 18:33 |
|
Casual |
 |
 |
|
JANUR napisał(a): Manlistra napisał(a): W sumie też sobie zobaczę, mam gdzieś na płytce z któregoś z polskich pisemek. DObre RPG na nowy rok nie jest złym pomysłem  Proponowałbym Skyrim, Wiedźmin (ja wolę jedynkę, choć "podobno" dwójka lepsza), Two Worlds2, Dragon Age. Oj do Wiedźmina nie siadam, widziałem pierwszą część u znajomego i jestem pewien że gdybym się do tego dorwał, to mógłbym pożegnać się ze studiami  Nie no, nie ma aż tak źle, ale jest kilka gier (w tym i Wiedźminy), których nie ruszam z obaw, że zanołlajfię  Ale Risen akurat jakoś jest po środku, więc zajrzę do niego.
|
|
Góra |
|
 |
|
GuideLucke
|
Tytuł: Re: Risen czy warto? Napisane: 01 sty 2014, 20:52 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Gra w: The best game ever - Gothic.
|
Dwójka do jedynki się nie umywa (Wiedźmin), moim skromnym zdaniem. 
|
|
Góra |
|
 |
JANUR
|
Tytuł: Re: Risen czy warto? Napisane: 01 sty 2014, 21:04 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
|
GuideLucke napisał(a): Dwójka do jedynki się nie umywa (Wiedźmin), moim skromnym zdaniem.  Ja też tak sądzę, w dwójce zaletą była lepsza grafika, lepsza walka, więcej modernizacji broni i pancerza. Natomiast fabuła, zadania, lokacje w pierwszej części były lepsze niż w drugiej. Zasadniczo jednak uważam, że trzecia przebije obie pierwsze części xD Schodzicie z tematu. Zapraszam do działów o Wiedźminie/Vadi
Góra |
|
 |
venzer
|
Tytuł: Re: Risen czy warto? Napisane: 09 paź 2014, 19:44 |
|
Casual |
 |
 |
Gra w: Forge of Empires
|
Ten kto lubi Gothica musi zagrać w risena i wiedzmina! obowiązkowo!
_________________ Gdy chcą Cię powiesić, poproś o ostatnia szklankę wody, Nigdy nie wiadomo co się stanie zanim Ci ja przyniosą... (Vesemir)
|
|
Góra |
|
 |
Errikson
|
Tytuł: Re: Risen czy warto? Napisane: 26 kwi 2016, 09:48 |
|
Casual |
 |
 |
|
Osobiście słyszałem dość sporo negatywnych opinii na temat Risena, ale były to opinie od osób, które Gothica uważają za najlepszą grę RPG. Pograłem trochę w Risena i osobiście stwierdzić muszę, że jest to naprawdę dobra gra. Aż chyba będę musiał zainstalować i zagrać na nowo. 
|
|
Góra |
|
 |
GuideLucke
|
Tytuł: Re: Risen czy warto? Napisane: 27 kwi 2016, 13:57 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Gra w: The best game ever - Gothic.
|
Errikson napisał(a): Osobiście słyszałem dość sporo negatywnych opinii na temat Risena, ale były to opinie od osób, które Gothica uważają za najlepszą grę RPG. Chyba odwrotnie. Każdy, kto zachwycał się pierwszymi Gothicami powinien R1 się zachwycać, bo o wiele bliżej mu do Gothiców, niż R2, czy R3.
|
|
Góra |
|
 |
Errikson
|
Tytuł: Re: Risen czy warto? Napisane: 06 maja 2016, 09:57 |
|
Casual |
 |
 |
|
GuideLucke napisał(a): Chyba odwrotnie. Każdy, kto zachwycał się pierwszymi Gothicami powinien R1 się zachwycać, bo o wiele bliżej mu do Gothiców, niż R2, czy R3. No tak trochę źle to ująłem, ale mimo wszystko większość fanów G1 woli właśnie tą część od Risena1. Ale to chyba kwestia głównie sentymentu. 
|
|
Góra |
|
 |