Autor |
Wiadomość |
Silweste
|
Tytuł: Jak dostać kryształowy dysk od Dona?? Napisane: 13 wrz 2014, 10:12 |
|
Casual |
 |
|
Witam ! Mam pewien problem w grze Risen 1 otóż jestem w części gry gdzie zbiera się kryształowe dyski
Mam: 1. Od Gygera 2. W skarbie Stalowobrodego 3. Od Cyrusa 4. Jest we wschodniej Świątyni 5. Podobno się dostaje od Dona
Więc z tym 5 mam problem bo jak klikam na Dona nie mam z nim żadnych opcji dialogowych i mam pytanie co robie źle czy on mi da dopiero jak będę miał reszte 4 czy zepsułem jakoś fabułe? Proszę o pomoc ! :C
|
|
Góra |
|
 |
|
Wulfrik
|
Tytuł: Re: Jak dostać kryształowy dysk od Dona?? Napisane: 14 wrz 2014, 12:34 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
Musisz mieć zebrane wszystkie pozostałe dyski i wtedy na koniec Don odda Ci 5 dysk. btw, dyski zbierasz dla Mendozy czy dla Dona?
|
|
Góra |
|
 |
Silweste
|
Tytuł: Re: Jak dostać kryształowy dysk od Dona?? Napisane: 14 wrz 2014, 21:57 |
|
Casual |
 |
|
Już jestem w 4 roździale swoją drogą dzięki za to bo nie byłem pewien, i wiesz co ci powiem? To nie ma znaczenia dla kogo zbierasz (byłem wtedy żołnierzem albo Myśliwym nie pamiętam) i oddałem Donowi wszystkie on mi kazał targować się z Mendozą że dam mu wszystkie dyski jak Mendoza da Donowi miasto i tak się stało u mnie w grze Don przewodzi miastem a Mendoza zamknął się w wulkanie razem z tytanem i muszę zbierać kawałki zbroi dzięki której pokonam tytana.
|
|
Góra |
|
 |