Autor |
Wiadomość |
FrooGii
|
Tytuł: Obrona klasztoru problem (spoiler) Napisane: 27 sie 2010, 17:36 |
|
Casual |
 |
|
Siema jestem tutaj nowy ;d
Mam problem z misja obrony klasztoru przed jaszczurami, otoz wyczyscilem CALE miasto i nic, nie moge ukonczyc zadania, moze jeszcze gdzies jeden jaszczor, lecz godzine latalem od drzwi do drzwi, podziemia itp nie wiem gdzie moze byc .;/ A bez tego nie zostane mistrzem magow ;o
HELP
moze jest jakis kod zeby sie do jaszczura teleportowac czy cos? lub na automatyczne ukonczenie misji?
|
|
Góra |
|
 |
|
GuideLucke
|
Tytuł: Re: Obrona klasztoru problem (spoiler) Napisane: 27 sie 2010, 17:53 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Gra w: The best game ever - Gothic.
|
A zabiles te, ktore sa tam przed klasztorem? Tam gdzie kilku ludzi pracuje w polu... Tam tez jest kilka jaszczurow.
|
|
Góra |
|
 |
FrooGii
|
Tytuł: Re: Obrona klasztoru problem (spoiler) Napisane: 27 sie 2010, 19:41 |
|
Casual |
 |
|
Tam gdzie jest Seweryn wyczyscilem, nie bylem tam gdzie mozna isc na poczatku gry, dzisiaj juz nie chce mi sie grac jutro sprawdze moze tam sa.
|
|
Góra |
|
 |
GuideLucke
|
Tytuł: Re: Obrona klasztoru problem (spoiler) Napisane: 27 sie 2010, 20:12 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
Gra w: The best game ever - Gothic.
|
Ty nie masz czyscic calej wyspy tylko tereny klasztoru... Ja nie mialem takiego problemu z wybiciem jaszczurow. Problem mialem dopiero przy szukaniu tych, co przezyli atak jaszczurow. Nigdy nie moglem znalezc wszystkich.
|
|
Góra |
|
 |
FrooGii
|
Tytuł: Re: Obrona klasztoru problem (spoiler) Napisane: 28 sie 2010, 16:03 |
|
Casual |
 |
|
W klasztorze nie ma nic, w okolicach gdzie jest Seweryn tez juz nie ma, nie wiem gdzie moga byc jeszcze te jaszczury w okolicach klasztoru ;/ Nie ma jakiegos moda czy cos zeby byla mapka i pokazane stwory w okolicy? Moze jakis bug i sie gdzies zaciął jakis jaszczur? Nie wiem juz, a wczytac save'a nie moge bo jestem juz duzo dalej, mam kilka odlamkow pancerza wiec nie chce mi sie robic tego wszystkiego od nowa ;/
|
|
Góra |
|
 |
Macrentofeth
|
Tytuł: Re: Obrona klasztoru problem (spoiler) Napisane: 28 sie 2010, 17:44 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Dołączył(a): 14 paź 2009, 22:32 Posty: 549 Lokalizacja: Serwer GW
Gra w: Skyrim, Orcs Must DIe, Dungeon Siege III, Deus Ex: Bunt Ludzkości, Super Meat Boy
|
Wątpie żeby to był bug, no ale może to pomoże:
|
 |
FrooGii
|
Tytuł: Re: Obrona klasztoru problem (spoiler) Napisane: 28 sie 2010, 21:36 |
|
Casual |
 |
|
Dziala dzieki Wlasnie przeszedlem Risena, i czuje niedosyt ;/ Jakos tak dziwnie, poprostu zabilem tego tytana 0 rozmow, bylem pewny ze bede mogl przejsc sie po miescie, zebrac gratulacje itp a tu nic po prostu napisy ;/ Nawet ten Usergot czy jakos tak nic nie powiedzial ;/ A i jeszcze jakis latwy ten Tytan, wiele razy bardziej sie wysilalem z innymi a gralem na Trudnym. A poza tym gra spoko, pierwszy i drugi rozdzial najlepszy ;D No to czekam na 2 ;D
|
|
Góra |
|
 |
Macrentofeth
|
Tytuł: Re: Obrona klasztoru problem (spoiler) Napisane: 29 sie 2010, 07:34 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Dołączył(a): 14 paź 2009, 22:32 Posty: 549 Lokalizacja: Serwer GW
Gra w: Skyrim, Orcs Must DIe, Dungeon Siege III, Deus Ex: Bunt Ludzkości, Super Meat Boy
|
Gratulacje etc zostawiono na kontynuację  Zamykam
|
 |