Teraz jest 17 lis 2018, 11:55


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Czy toproblem czy to bug? ;/
PostNapisane: 17 wrz 2010, 05:18 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 sie 2010, 12:34
Posty: 17
Jestem w rozdziale 1 mam negocjować z Inkwizytorem Mendoza , wiec idę do wulkanicznej twierdzy ale w sali gdzie powinien być nie ma nikogo ( na mapie zadania pokazany jest nie w twierdzy tylko w wulkanie jak tam się dostać ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy toproblem czy to bug? ;/
PostNapisane: 18 wrz 2010, 08:16 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 paź 2009, 22:32
Posty: 112
Czasami zdarzają się przypadki w grach PB, że jakiegoś NPC po prostu gdzieś "wcina".
Jeżeli naprawdę nie możesz go nigdzie znaleźć to możesz wpisać w konsoli
kod goto Inquisitor

Wtedy od razu przenosi bohatera do Inkwizytora Mendozy.

Jakby co to konsolę aktywuje się w ten sposób:
w trakcie gry wpisujesz minsky,
a następnie wciskasz ~ (tyldę) i właśnie w tej konsoli wpisujesz goto Inquisitor.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules