Autor |
Wiadomość |
Note
|
Tytuł: Zachodnia jaskinia wulkanu i problem z magiczną barierą Napisane: 18 mar 2012, 02:05 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Dołączył(a): 08 maja 2011, 17:38 Posty: 209 Lokalizacja: Tarnobrzeg
|
Witam. Zacząłem poszukiwania kamieni teleportacyjnych i mam pewien z magicznymi barierami w środku jaskini, gdzie jest jeden z kamieni. Odpalam zwój z zaklęciem zniszczenia pola, a bohater poza puszczaniem czaru z ręki nic nie robi.
|
|
Góra |
|
 |
|
Fabio_24
|
Tytuł: Re: Zachodnia jaskinia wulkanu i problem z magiczną barierą Napisane: 18 mar 2012, 17:13 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Dołączył(a): 18 lut 2012, 11:09 Posty: 271 Lokalizacja: Warszawa
Gra w: Skyrim,Mass Effect
|
Trochę dokładniej przybliż gdzie dokładnie jesteś jaka to misje itd.
|
|
Góra |
|
 |
Note
|
Tytuł: Re: Zachodnia jaskinia wulkanu i problem z magiczną barierą Napisane: 18 mar 2012, 19:00 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
Napisałem wyraźnie w tytule tematu  . Zachodnia jaskinia wulkanu, gdzie żeby dojść do jaszczurludzia, który trzyma kamień muszę przejść przez magiczną barierę, która zwojem "usunięcie magicznego pola" nie raczy zniknąć, a bohater tylko stoi i wypuszcza czar z dłoni. Normalnie powinien po kliknieciu PPM wykonać jakiś ruch po którym bariera znika. Mam zły zwój czy co?
|
|
Góra |
|
 |
Fabio_24
|
Tytuł: Re: Zachodnia jaskinia wulkanu i problem z magiczną barierą Napisane: 18 mar 2012, 19:31 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Dołączył(a): 18 lut 2012, 11:09 Posty: 271 Lokalizacja: Warszawa
Gra w: Skyrim,Mass Effect
|
Cholera słabo akurat pamiętam,ale istniały mocniejsze bariery które nie szło złamać zwykłym czarem,a mocniejszy należało zdobyć od jednego z magów w klasztorze,ale mogę się mylić bo dość dawno grałem.
|
|
Góra |
|
 |
Observer
|
Tytuł: Re: Zachodnia jaskinia wulkanu i problem z magiczną barierą Napisane: 19 mar 2012, 10:19 |
|
Casual |
 |
|
W jaskiniach wulkanu do przełamania bariery nie korzystało się ze zwojów od Cyrusa tylko z tej runy/zwojów które każe nam zabrać ze sobą Ursegor gdy będziemy wychodzili z wulkanu na poszukiwanie fragmentów zbroi tytanów.
|
|
Góra |
|
 |
Note
|
Tytuł: Re: Zachodnia jaskinia wulkanu i problem z magiczną barierą Napisane: 20 mar 2012, 18:10 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
Tylko że runę od Usergora mogę dzierżyć jeśli nauczę się pieczęci do poziomu 2. Jak mam się tego nauczyć będąc bandytą?
|
|
Góra |
|
 |
epek22
|
Tytuł: Re: Zachodnia jaskinia wulkanu i problem z magiczną barierą Napisane: 20 mar 2012, 19:10 |
|
Casual |
 |
|
Musisz iść z ta runą do mistrza Illumara?(ten od pisania zwojów) on da ci z tej runy 5 zwojów na otwarcie niebieskich barier, a za następne będziesz musiał płacić po 50 szt. Będąc bandytą nie możesz nauczyć sie ozywania run.
|
|
Góra |
|
 |
Note
|
Tytuł: Re: Zachodnia jaskinia wulkanu i problem z magiczną barierą Napisane: 20 mar 2012, 19:23 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
Zrobiłem tak, tylko że w tej świątyni jest bardziej skomplikowanie niż myślałem. Zabijałem każdego jaszczura żeby zdobyć kamień teleportacyjny, ale żaden go nie miał, aż w końcu wybiłem całą świątynie z jaszczurów i mam problem z drzwiami (kraty), które znajdują się w takim pomieszczeniu gdzie są kolce na środku. Tam tylko pozostał jakiś jaszczur więc domyślam się, że to on posiada kamień. Więc próbuje na ołtarz dać dwa popiersia, które zdobyłem a krata nie raczy się rozsunąć (popiersie zwykłe i popiersie króla). Jest ktoś kto zdobył kamień z zachodniej świątyni? Dla rozjaśnienia jest to świątynia która znajduje się zaraz za obozom bandytów. Pomoże ktoś?
|
|
Góra |
|
 |
epek22
|
Tytuł: Re: Zachodnia jaskinia wulkanu i problem z magiczną barierą Napisane: 20 mar 2012, 19:33 |
|
Casual |
 |
|
Mówisz o tej do której wchodzi się z sali gdzie siedzi Don? Jeśli tak to musisz tam zdobyc 2 popiersia magów, jedno po prawej i jedno po lewej. Po prawej mojżesz wskoczyc po zwaloch głazach, po lewej musisz wlecieć lewitacją.
|
|
Góra |
|
 |
Note
|
Tytuł: Re: Zachodnia jaskinia wulkanu i problem z magiczną barierą Napisane: 20 mar 2012, 20:59 |
|
Adept analogów |
 |
 |
|
Stojąc przed wejście sali Dona kieruje się w prawo i drogą w górę. Mówisz, że w tej świątyni muszę znaleźć dwa popiersia króla, bo tylko popiersia króla nałożone na ołtarz otworzą kratki z jednym jaszczurem?
|
|
Góra |
|
 |