Teraz jest 17 lis 2018, 11:42


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Misja Tunel, czy to bug ?
PostNapisane: 13 kwi 2011, 18:09 
Casual
Casual

Dołączył(a): 13 kwi 2011, 18:02
Posty: 3
Witam. Jestem w 3 akcie w Wulkanie. Otworzyłem bramę, użyłem telekinezy na dźwigni i wyświetliło się, że misja tunel została wykonana, lecz Mendoza ze swoimi wojownikami dalej stoją przed bramą i nie ruszają się. Spróbowałem z nim pogadać, ale nie da się. Nie wiem co mam zrobić, ponieważ na filmikach na youtube widziałem, że po wykonaniu misji "Tunel" Mendoza automatycznie zaczyna przebiegać przez bramę... Czy to bug, czy coś się da z tym zrobić?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Misja Tunel, czy to bug ?
PostNapisane: 14 kwi 2011, 09:08 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 kwi 2011, 08:59
Posty: 4
z tego co pamiętam po otwarciu tej wielkiej bramy przed Wulkanem, włącza się krótki filmik(?) na którym widać, że wyskakuje z wnętrza kilku(nastu) wojowników, za bramą stojących. Gdy filmik się kończy wojownicy wraz z Mendozą już z nimi walczą. Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że czegoś takiego w ogóle nie miałeś, więc najwidoczniej masz buga i jedynym chyba rozwiązaniem będzie reinstalacja i zacząć musisz od nowa.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Misja Tunel, czy to bug ?
PostNapisane: 14 kwi 2011, 09:10 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 kwi 2011, 08:59
Posty: 4
@UP: używałeś kodów?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Misja Tunel, czy to bug ?
PostNapisane: 14 kwi 2011, 12:43 
Casual
Casual

Dołączył(a): 13 kwi 2011, 18:02
Posty: 3
Ja już jestem w wulkanie. Przesunąłem 2 korby i brama się otworzyła. To jest ten moment, kiedy jeśli nie użyjesz telekinezy na dźwigni to przechodząc przez bramę zostajesz zmiażdżony. Kodów nie używałem. Czyli nie da się nic zrobić ? ;/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Misja Tunel, czy to bug ?
PostNapisane: 14 kwi 2011, 15:45 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 kwi 2011, 15:35
Posty: 63
Cytuj:
Witam. Jestem w 3 akcie w Wulkanie. Otworzyłem bramę, użyłem telekinezy na dźwigni i wyświetliło się, że misja tunel została wykonana, lecz Mendoza ze swoimi wojownikami dalej stoją przed bramą i nie ruszają się. Spróbowałem z nim pogadać, ale nie da się. Nie wiem co mam zrobić, ponieważ na filmikach na youtube widziałem, że po wykonaniu misji "Tunel" Mendoza automatycznie zaczyna przebiegać przez bramę... Czy to bug, czy coś się da z tym zrobić?


Wnioskuję z tego, że jesteś już w wulkanie... Dawno nie grałem w Ryśka, ale co nieco mogę sobie przypomnieć! A więc: Uruchomiłeś dwie korby i brama się podniosła, ale czy użyłeś zaklęcia telekinezy na tej dźwigni za bramą? Jeśli jej nie użyłeś to jej użyj, a jeśli użyłeś... Z przykrością stwierdzam że masz buga...

_________________
I have got no bright idea...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Misja Tunel, czy to bug ?
PostNapisane: 14 kwi 2011, 19:59 
Casual
Casual

Dołączył(a): 13 kwi 2011, 18:02
Posty: 3
Czyli po savie ;/ oj narazie mi się nie chce od nowa grać, może kiedyś do tego wróce. Mimo wszystko dzięki za pomoc :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules