GameWalk.pl - Forum o grach
http://www.forum.gamewalk.pl/

Misja Tunel, czy to bug ?
http://www.forum.gamewalk.pl/viewtopic.php?f=26&t=741
Strona 1 z 1

Autor:  Gogito [ 13 kwi 2011, 18:09 ]
Tytuł:  Misja Tunel, czy to bug ?

Witam. Jestem w 3 akcie w Wulkanie. Otworzyłem bramę, użyłem telekinezy na dźwigni i wyświetliło się, że misja tunel została wykonana, lecz Mendoza ze swoimi wojownikami dalej stoją przed bramą i nie ruszają się. Spróbowałem z nim pogadać, ale nie da się. Nie wiem co mam zrobić, ponieważ na filmikach na youtube widziałem, że po wykonaniu misji "Tunel" Mendoza automatycznie zaczyna przebiegać przez bramę... Czy to bug, czy coś się da z tym zrobić?

Autor:  iFael [ 14 kwi 2011, 09:08 ]
Tytuł:  Re: Misja Tunel, czy to bug ?

z tego co pamiętam po otwarciu tej wielkiej bramy przed Wulkanem, włącza się krótki filmik(?) na którym widać, że wyskakuje z wnętrza kilku(nastu) wojowników, za bramą stojących. Gdy filmik się kończy wojownicy wraz z Mendozą już z nimi walczą. Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że czegoś takiego w ogóle nie miałeś, więc najwidoczniej masz buga i jedynym chyba rozwiązaniem będzie reinstalacja i zacząć musisz od nowa.

Autor:  iFael [ 14 kwi 2011, 09:10 ]
Tytuł:  Re: Misja Tunel, czy to bug ?

@UP: używałeś kodów?

Autor:  Gogito [ 14 kwi 2011, 12:43 ]
Tytuł:  Re: Misja Tunel, czy to bug ?

Ja już jestem w wulkanie. Przesunąłem 2 korby i brama się otworzyła. To jest ten moment, kiedy jeśli nie użyjesz telekinezy na dźwigni to przechodząc przez bramę zostajesz zmiażdżony. Kodów nie używałem. Czyli nie da się nic zrobić ? ;/

Autor:  Ursegorak [ 14 kwi 2011, 15:45 ]
Tytuł:  Re: Misja Tunel, czy to bug ?

Cytuj:
Witam. Jestem w 3 akcie w Wulkanie. Otworzyłem bramę, użyłem telekinezy na dźwigni i wyświetliło się, że misja tunel została wykonana, lecz Mendoza ze swoimi wojownikami dalej stoją przed bramą i nie ruszają się. Spróbowałem z nim pogadać, ale nie da się. Nie wiem co mam zrobić, ponieważ na filmikach na youtube widziałem, że po wykonaniu misji "Tunel" Mendoza automatycznie zaczyna przebiegać przez bramę... Czy to bug, czy coś się da z tym zrobić?


Wnioskuję z tego, że jesteś już w wulkanie... Dawno nie grałem w Ryśka, ale co nieco mogę sobie przypomnieć! A więc: Uruchomiłeś dwie korby i brama się podniosła, ale czy użyłeś zaklęcia telekinezy na tej dźwigni za bramą? Jeśli jej nie użyłeś to jej użyj, a jeśli użyłeś... Z przykrością stwierdzam że masz buga...

Autor:  Gogito [ 14 kwi 2011, 19:59 ]
Tytuł:  Re: Misja Tunel, czy to bug ?

Czyli po savie ;/ oj narazie mi się nie chce od nowa grać, może kiedyś do tego wróce. Mimo wszystko dzięki za pomoc :)

Strona 1 z 1 Wszystkie czasy w strefie UTC + 1
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/