Teraz jest 18 wrz 2019, 03:18


Napisz wątekOdpowiedz Strona 32 z 34   [ Posty: 335 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: [SPOILERY] From Ashes (Z prochów)
PostNapisane: 11 mar 2012, 20:21 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 sie 2011, 17:31
Posty: 1274
Gra w: Serie:Dragon Age,Wiedźmin,Mass Effect,Gothic,Mount and Blade Warband
Musisz zebrać trzy fragmenty informacji.Są porozrzucane po całej bazie,po prostu trzeba wszystko dobrze przeszukać.Gdy zbierzesz trzy części danych,zadanie jest już skończone i ruch oporu już o informacjachwie.Wystarczy tylko je zebrać,nic już więcej nie trzeba :).

_________________
Aedd Gynvael: Łotrzyk

" Mieć orena,i nie mieć orena...to aż dwa oreny...."
Geralt z Rivii


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [SPOILERY] From Ashes (Z prochów)
PostNapisane: 11 mar 2012, 20:23 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 09 mar 2012, 21:59
Posty: 342
Gra w: ME3, Crysis 3 (xbox) , GTAIV
Myślę że to powinno pasować do tematu o tym dlc . Dziś przeglądając stosy plików ME3 znalazłem model 3d protka z tego dlc w podstawowej wersji gry . Poniżej w spoilerze zdięcie modelu głowy Javika

Spoiler:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [SPOILERY] From Ashes (Z prochów)
PostNapisane: 12 mar 2012, 08:41 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 24 maja 2011, 09:33
Posty: 141
pawełrzadzi napisał(a):
Musisz zebrać trzy fragmenty informacji.Są porozrzucane po całej bazie,po prostu trzeba wszystko dobrze przeszukać.Gdy zbierzesz trzy części danych,zadanie jest już skończone i ruch oporu już o informacjachwie.Wystarczy tylko je zebrać,nic już więcej nie trzeba :).

W której bazie?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [SPOILERY] From Ashes (Z prochów)
PostNapisane: 12 mar 2012, 10:47 
Status Widmo
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 maja 2011, 16:11
Posty: 3567
Lokalizacja: cz-wa
Gra w: Skyrim, Mass Effect, AC, DA, Wiedźmin, Fallout
http://masseffect.eu/28-newsy/mass-effe ... 3%B3w.html odpowiedź EA na kontrowersje wokół dodatku. :)

_________________
Zimowy Zlot GameWalk
Status Widmo
Warownia Starego Morza


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [SPOILERY] From Ashes (Z prochów)
PostNapisane: 12 mar 2012, 14:29 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 sie 2011, 17:31
Posty: 1274
Gra w: Serie:Dragon Age,Wiedźmin,Mass Effect,Gothic,Mount and Blade Warband
Jak w której bazie ? Dodatek From Ashes rozgrywa się na Eden Prime,gdzie placówka Cerberusa właśnie wydobyła zahibernowanego Javika.Cały kompleks badawczy chyba można nazwać " bazą " ,co nie ? W innym miejscu, oprócz tej placówki Cerberusa,dodatek się już nie rozgrywa :).

_________________
Aedd Gynvael: Łotrzyk

" Mieć orena,i nie mieć orena...to aż dwa oreny...."
Geralt z Rivii


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [SPOILERY] From Ashes (Z prochów)
PostNapisane: 12 mar 2012, 14:36 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 15 gru 2011, 15:27
Posty: 21761
EA po prostu bezczelnie kłamie. Widocznie zupełnie zapomnieli o tym, że scenariusz ME3 wyciekł kilka miesięcy przed premierą i rola Javika w grze była bardziej rozbudowana. Dokładnie pełnił kluczową rolę w ME3, taką jak Liara w jedynce.

_________________
KP - PTP

KP - SWO

KP - TTP

KP - PŻ

KP - UŚ


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Uruchomienie dodatku "Z Prochów" i zbroija
PostNapisane: 12 mar 2012, 22:21 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 gru 2011, 13:48
Posty: 43
Lokalizacja: Omega
Gra w: StarTrek Online, NFS WORLD, ME3
Witam

Mam problem z uruchomieniem DLCka "Z Prochów" . Mam wersję kolekcjonerską pudełkową.

Gram 2gi dzień i nadal nie mam dostępu do misji w której dołączamy Protheanina do zespołu ani zbroi którą miałem dostać w pakiecie. Reszta czyli nic nie robiący cyberkundel bronie, stroje "swobodne" to zadziałało. To co najważniejsze nie rusza ;/

Nie wiem, może coś robię nie tak
napisałem tez do serwisu klienckiego EA ale brak odpowiedzi po 2 dniach pomimo że piszą ze odpowiadają w ciągu 24h

Piszę wiec tu z prośbą o dokładną instrukcję krok po kroku jak uruchomić "Z prochów" i zbroję dla wersji kolekcjonerskiej zakupionej w przed sprzedarzy.

z góry dzięki za wskazówki

_________________
"Dobry wojownik staje tam, gdzie nie będzie można go pokonać,
i nie przeoczy żadnej słabości przeciwnika."
- Sūn Zǐ

>Mój profil BioWare<


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [SPOILERY] From Ashes (Z prochów)
PostNapisane: 13 mar 2012, 05:30 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 lut 2012, 20:43
Posty: 519
Gra w: Większość gier :P
Ktoś może wie jak ,, uruchomić '' DLC z Protkiem . ??? Bardzo prosze

_________________
Niedo bórse ksupo wodu jetru dno ści zczy ta niem. NIEMOŻESZ PRZECZYTAĆ , SPRÓBUJ SYLABAMI


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [SPOILERY] From Ashes (Z prochów)
PostNapisane: 13 mar 2012, 08:33 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 gru 2011, 13:48
Posty: 43
Lokalizacja: Omega
Gra w: StarTrek Online, NFS WORLD, ME3
Dzienx za brak odpowiedzi - na całe szczęście znalazłem rozwiązanie sam
dla niektórych poruszanie się po Origin pewnie jest błahostką mi to trochę nerwów zjadło bo to mój pierwszy kontakt z tą Aplikacją. Także dla takich jak ja - krótka instrukcja poniżej.

pierwsze to:
jak pobierać dodatki DLC zawarte w pakietach przez Origin
to widać na tej stronie na screenach
https://help.ea.com/article/how-to-down ... whome=true
dla tych którzy nie znają angielskiego - w aplikacji Origin tam gdzie mamy nasze gry wyświetlone trzeba kliknąć na małe "i" rozwinie nam się pełna informacja o dostępnych i zainstalowanych dodatkach.
Druga sprawa to:
Jeśli macie wersje kolekcjonerską pudełkową nie zobaczycie tam jednak DLC "Z Prochów" o ile nie wprowadzicie kodu z karteczki z pudełka w aplikacji Origin.
Żeby to zrobić klikacie w aplikacji na kółko zębate czyli na "Skonfiguruj Origin" tam wybieracie "Podaj Kod Produktu" wpisując kod proponuję zrobić to małymi literami bez myślników - nie jest to konieczne ale tak wprowadzony kod wreszcie dziś mi zadziałał.
Trzecia sprawa to elementy dokupione - ale tu potrzebne czyjeś potwierdzenie - podejrzewam że po zakupieniu dodatku w sklepie Origin aby go zainstalować trzeba zapewne postępować jak przy instalacji DLC. Podejrzewam, że zakupiony dodatek staje się dostępny na liście pod Info.

Po rozwiązaniu sprawy wychodzi na to że to banał ale się na denerwowałem. Mam nadzieję, że tym opisem skrócę komuś nerwówkę xD
Pozdrawiam i do zobaczenia na misjach coop... xD

_________________
"Dobry wojownik staje tam, gdzie nie będzie można go pokonać,
i nie przeoczy żadnej słabości przeciwnika."
- Sūn Zǐ

>Mój profil BioWare<


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: [SPOILERY] From Ashes (Z prochów)
PostNapisane: 13 mar 2012, 14:31 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 24 maja 2011, 09:33
Posty: 141
Manianez napisał(a):
Dzienx za brak odpowiedzi - na całe szczęście znalazłem rozwiązanie sam
dla niektórych poruszanie się po Origin pewnie jest błahostką mi to trochę nerwów zjadło bo to mój pierwszy kontakt z tą Aplikacją. Także dla takich jak ja - krótka instrukcja poniżej.

pierwsze to:
jak pobierać dodatki DLC zawarte w pakietach przez Origin
to widać na tej stronie na screenach
https://help.ea.com/article/how-to-down ... whome=true
dla tych którzy nie znają angielskiego - w aplikacji Origin tam gdzie mamy nasze gry wyświetlone trzeba kliknąć na małe "i" rozwinie nam się pełna informacja o dostępnych i zainstalowanych dodatkach.
Druga sprawa to:
Jeśli macie wersje kolekcjonerską pudełkową nie zobaczycie tam jednak DLC "Z Prochów" o ile nie wprowadzicie kodu z karteczki z pudełka w aplikacji Origin.
Żeby to zrobić klikacie w aplikacji na kółko zębate czyli na "Skonfiguruj Origin" tam wybieracie "Podaj Kod Produktu" wpisując kod proponuję zrobić to małymi literami bez myślników - nie jest to konieczne ale tak wprowadzony kod wreszcie dziś mi zadziałał.
Trzecia sprawa to elementy dokupione - ale tu potrzebne czyjeś potwierdzenie - podejrzewam że po zakupieniu dodatku w sklepie Origin aby go zainstalować trzeba zapewne postępować jak przy instalacji DLC. Podejrzewam, że zakupiony dodatek staje się dostępny na liście pod Info.

Po rozwiązaniu sprawy wychodzi na to że to banał ale się na denerwowałem. Mam nadzieję, że tym opisem skrócę komuś nerwówkę xD
Pozdrawiam i do zobaczenia na misjach coop... xD

Nie pisałes, ze pierwszy raz używasz Origin/EA. Każdy założył, że podstawowe rzeczy już wykonałeś i dalej nic.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 32 z 34   [ Posty: 335 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules