Teraz jest 08 gru 2019, 11:56


Napisz wątekOdpowiedz Strona 4 z 4   [ Posty: 39 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł: M90 Indra - gdzie wpisac kod?
PostNapisane: 20 maja 2012, 11:04 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 21 kwi 2012, 21:22
Posty: 97
Otrzymalem kod, ale nie wiem co z nim dalej zrobic. Podobno gdzies trzeba wpisac w originie tylko gdzie?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: M90 Indra - gdzie wpisac kod?
PostNapisane: 20 maja 2012, 11:19 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 sty 2012, 10:01
Posty: 18
Gra w: ME3, BF3, TCGRO
1. Włączasz okno Origina.
2. Klikasz zębatkę.
3. Klikasz Podaj kod produktu.
4. Wpisujesz kod
5. Klikasz Dalej
6. To samo co w pkt. 5

_________________
Origin:
Credo11PL


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: M90 Indra - gdzie wpisac kod?
PostNapisane: 20 maja 2012, 20:13 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 lut 2012, 11:01
Posty: 599
Lokalizacja: Elizjum
Gra w: Seria Mass Effect, Seria Wiedźmin.
michat napisał(a):
Otrzymalem kod, ale nie wiem co z nim dalej zrobic. Podobno gdzies trzeba wpisac w originie tylko gdzie?


Napisz czy w grze masz ten karabin bo mi się zbiesiła i nie dostałem tego karabinu, pomimo prawidłowej instalacji na Originie, który niby zaistalował te DLC i na Socialu, gdzie spluwa jest na liście dodatków.

_________________
Nassana Dantius: Shepard ale ty nie żyjesz!
Shepard: Już mi lepiej.


Origin: michaledek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: M90 Indra - gdzie wpisac kod?
PostNapisane: 21 maja 2012, 10:38 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 kwi 2012, 16:02
Posty: 2331
Gra w: Wiedźmin 1 i 2 , Battlefield 3, seria Mass Effect, Crysis, Starcraft 2 i wiele innych :D
michałedek napisał(a):
michat napisał(a):
Otrzymalem kod, ale nie wiem co z nim dalej zrobic. Podobno gdzies trzeba wpisac w originie tylko gdzie?


Napisz czy w grze masz ten karabin bo mi się zbiesiła i nie dostałem tego karabinu, pomimo prawidłowej instalacji na Originie, który niby zaistalował te DLC i na Socialu, gdzie spluwa jest na liście dodatków.


Jeśli chodzi Ci o multi, to musisz go trafić jeszcze w paczce.

_________________
Przed dołączeniem do gry zasięgnij porady psychiatry !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: M-90 Indra (karabin snajperski)
PostNapisane: 21 maja 2012, 10:46 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 06 lut 2012, 11:01
Posty: 599
Lokalizacja: Elizjum
Gra w: Seria Mass Effect, Seria Wiedźmin.
Nie o singla. zacząłem na innym sejwie i jest, widocznie uaktywnia się tylko zaraz po Palavenie i przed przystąpieniem do innej misji.

_________________
Nassana Dantius: Shepard ale ty nie żyjesz!
Shepard: Już mi lepiej.


Origin: michaledek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: M-90 Indra (karabin snajperski)
PostNapisane: 28 maja 2012, 18:43 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 maja 2012, 15:51
Posty: 4
Gra w: Mass Effect 3
Witka ziomki a powiedzcie czy po pobraniu tego kodu samo sie zainstalowało a na dodatek grałem w multi i nie mam tej snajperki niewiem czy ona jest dostępna tylko na singlu ??


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: M-90 Indra (karabin snajperski)
PostNapisane: 28 maja 2012, 18:46 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 kwi 2012, 16:02
Posty: 2331
Gra w: Wiedźmin 1 i 2 , Battlefield 3, seria Mass Effect, Crysis, Starcraft 2 i wiele innych :D
Jest dostępna i na multi. Po pobraniu kodu musisz go wpisać w originie. Nic się nie pobiera, dodanie kodu tylko odblokowuje tą broń w grze. Na multi musisz go jednak trafić jeszcze w paczce.

_________________
Przed dołączeniem do gry zasięgnij porady psychiatry !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Jaką klasę do M-90 Indra
PostNapisane: 30 maja 2012, 20:35 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 21 kwi 2012, 21:22
Posty: 97
Dotychczas gralem szpiegem, az dostalem m-90 indre. z tlumikiem podstawowe jednostki padaja od 3 strzalow, a magazynek z reguly wystarczy na mocniejszych. Jednak mysle ze granie indra, ktora nie jest typowa snajperkia, szpiegem to marnowanie potencjalu. Niewidzialnosc i bonus do obrazen lapie zalediwe jeden pocisk, a przy malych obrazeniach indy wlasciwie niewiele to daje. (czy tam 2 pociski i tak malo). Tak wiec jak myslicie, warto zmienic klase taka ktora ma perki typowo w bonusy na dmg? Widzialem np. u zolnierza perk chwilowy na 70% dmg. Jak myslicie ktora sie najlepiej nada?


    Ifrexalis: post przeniesiony, do odp. tematu.



Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jaką klasę do M-90 Indra
PostNapisane: 30 maja 2012, 21:02 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 kwi 2012, 16:02
Posty: 2331
Gra w: Wiedźmin 1 i 2 , Battlefield 3, seria Mass Effect, Crysis, Starcraft 2 i wiele innych :D
Powiem tak, graj tym czym gra Ci się najlepiej. Najlepiej samemu znaleźć swój własny build. Wiesz, postać, broń i ekwipunek to jedno, a styl gry to drugie. By działać skutecznie powinieneś dostosowywać się do swoich umiejętności.

_________________
Przed dołączeniem do gry zasięgnij porady psychiatry !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 4 z 4   [ Posty: 39 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules