Fajne, że jest w tym DLC wzmianka o świetlistych istotach. To interesujące wygląda na to, że ta rasa może być mądrzejsza od kosiarek. BioWare pewnie część tajemnic wyjaśni w DLC. Może po Omedze będzie coś o Opiekunach, ale chyba najlepiej będzie zagrać w ME3 jak BioWare ogłosi, że wypuszczą ostatnie DLC. Zastanawia mnie jak będzie reakcja graczy na to, DLC przecież jasno będzie widać, że zostało wycięte z podstawki. Dziwne jest tylko to, że od początku nie było 4 zakończenia. To o proteanach mówiono, ale trochę w innej formie jak niby miało się pojawić DLC The Truth rozwijające zakończenie, ale protean do multi to, bym nie chciał. To już jest przesada.
świetliste istoty nie na 100% , na temat oddechu sheparda nie ma nic jest rozwinięte jedynie te 4 zakończenie
Wiele osób zastanawia się dlaczego katalizator jest przedstawiony w formie dziecka-
Spoiler:
przybrał on wygląd zmarłego brata sheparda w projekcie łazarz, zostaje mu to wykasowane z pamięci jest to troche dziwne ale co zrobić.Możliwe że i to zostanie rozwinięte
Scenariusz Mass effect 3 ten który wyciekł był kontrolowany przez Bioware,całe zakończenie+DLC mają być bombą której nikt się nie spodziewał
Miedzy sheparda a w projekcie łazarz powinna być kropka,sorry za to ,niektórzy na innych forach piszą o klonie sheparda co jest oczywiscie bzdurą
Ostatnio edytowano 04 sie 2012, 19:00 przez Energy22, łącznie edytowano 1 raz
Brat? Jasne, zwłaszcza jak wziąć pod uwagę, że na przykład kolonista ma rodzinę wybitą na Mindoir, a nie w projekcie Łazarz... O ziemianinie to nie wspomnę.
A protków do multi to nie chcę. Javik miał być ostatni.
To już jest bardzo dziwne, bo Shepard/owi można wybrać trzy pochodzenia i nigdy Shepard nie mówi o tym, że miał/a brata chyba, że ja coś przeoczyłem, a nawet jeśli to, czy Shepard nie powinien nic wspomnieć, że catalyst wygląda jak jego zmarły brat.
przecież ja nie pisze scenariuszy dla Bioware jest taka wzmianka w plikach z Lewiatanem Może zrobią tak że się nim opiekował skąd mam to wiedzieć poczekajcie na te DLC
Ostatnio edytowano 04 sie 2012, 16:58 przez Energy22, łącznie edytowano 1 raz
Teraz mi się przypomniało, że kiedyś też mówiono coś o tym, że catalyst wygląda jak brat Shepard/a i też odrzuciłem tą opcją z tego samego powodu co Ty. I myślę, że BioWare chyba też ją w końcu odrzuci, bo ile z 2/3 pochodzeń to, jeszcze ujdzie to, dość trudno jest mi to, odnieść do Shepard/a z Ziemi, który wychował się na ulicy. Teraz mi się przypomniała rozmowa z Ash kiedy grałem femShep z przestrzeni i tam powiedziała Ash, że jest jedynaczką. Także jeśli BioWare coś takiego zrobi to, zafunduje nam głupi retcon. Jeśli BioWare coś takiego planuje to, mam nadzieję, że zrezygnuje, bo ile pozostałe rzeczy układają się w wspólną całość to, to znów ją zaburza. Niech lepiej zostawią catalysta takim jakim jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości