|
Autor |
Wiadomość |
Megan756
|
Tytuł: Re: DLC Lewiatan Napisane: 07 sie 2012, 12:28 |
|
Niedzielny gracz |
 |
Gra w: Mass effect, Tomb Raider, Wiedźmin
|
-Yakushi- napisał(a): Co do miejsc na Cytadeli to mogliby poszerzyć Cytadelę w finale, bo ten jeden korytarz i ta sala są naprawdę nudne. Masz racje, ale chcialoby ci sie isc przez Cytadele tempem slimaka, ja bym chyba padla z nudow, nawet ten jeden korytarz, ktorym Shep szedl doprowadzal mnie do szalu 
|
|
Góra |
|
 |
|
starflame
|
Tytuł: Re: DLC Lewiatan Napisane: 07 sie 2012, 20:41 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: Mass Effect, Wiedźmin, Pasjans.
|
Nie zapominajmy, o bossie broniącym dostępu do promienia. Minuta ciszy dla Marauder Shield! Energy, a przypadkiem nasze EA nie zapłaciło Ci za delikatne rozgorączkowanie fanów, żeby Ci byli bardziej chętni do kupna tego dodatku?
_________________ S: Joker? J: Luzik. S: Joker?! J: Spoko, spoko.
|
|
Góra |
|
 |
Asasynek
|
Tytuł: Re: DLC Lewiatan Napisane: 07 sie 2012, 20:50 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
|
Taki/a stary/a według Ciebie jest Shepard?  On(a) ma 32, ale ulegał(a) chyba rozkładowi, tak więc zapewne w Łazarzu przywrócili go/ją do stanu przed śmiercią, więc z wyglądu ma 30. Ale tak się nie ocenia, bo komandor Shepard wygląda młodziej od komandora. Dziecko ma 6-7 lat, ponieważ tak wspomina Shepard, a Shepard sam sobie dialogów nie napisał(a), więc... PS. Zapomniałeś o 3 zombiach, Człowieku Iluzji, Andersonie, no i opcjonalnie Shepardzie. 5-6 minut ciszy więcej. 
Ostatnio edytowano 07 sie 2012, 20:58 przez Asasynek, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
 |
Energy22
|
Tytuł: Re: DLC Lewiatan Napisane: 07 sie 2012, 20:57 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
|
Pisałem że kwestia brata Sheparda jest niejasna jest tylko wzmianka i może nie chodzić o jego brata a o kogoś innego
|
|
Góra |
|
 |
Ache
|
Tytuł: Re: DLC Lewiatan Napisane: 07 sie 2012, 21:20 |
|
Casual |
 |
 |
|
A dostałeś cały tekst jaki będzie zawarty w DLC z zaznaczonym wycinkiem dla Ciebie, czy był to tylko skrawek tekstu z którego byłeś w stanie poskładać tyle rewelacji ? I co to znaczy niejasny, wklej tu ten fragment to wspólnie coś wymyślimy 
|
|
Góra |
|
 |
Energy22
|
Tytuł: Re: DLC Lewiatan Napisane: 07 sie 2012, 21:34 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
|
wszystko co napisałem zapamiętałem podczas tłumaczenia DLC +poszperałem w plikach gdzie znalazłem info o Omega Return DLC i pierdołkach do multi
|
|
Góra |
|
 |
-Yakushi-
|
Tytuł: Re: DLC Lewiatan Napisane: 07 sie 2012, 21:46 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
Gra w: ME-trylogia, CoD, KotOR
|
Dobra, Energy, wytłumacz mi jedną istotną rzecz-skoro wszystko, co piszesz ma być prawdą, to czemu tylko na naszym, POLSKIM, forum odtajniane są te spoilery? To niedprzeczne, że takie info pojawia się u nas, a na zagranicznych forach-chociażby socialu-jest o tym cicho. Więc są 2 wyjścia: albo masz niezłą wyobraźnię i nieźle ciśniesz pompę z tych, co ci wierzą, albo ja nie umiem szukać w internecie. Skłaniam się ku opcji nr 1.
|
|
Góra |
|
 |
koker
|
Tytuł: Re: DLC Lewiatan Napisane: 07 sie 2012, 21:56 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
|
hehe pewnie jest spor szansa na wyjście nr 1, ale póki nie wyjdą dodatki to na razie wszystkie rozważania na ten temat to czyste spekulacje, ale zawsze miło podyskutować 
|
|
Góra |
|
 |
Energy22
|
Tytuł: Re: DLC Lewiatan Napisane: 07 sie 2012, 22:01 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Qantum
|
Tytuł: Re: DLC Lewiatan Napisane: 07 sie 2012, 22:12 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
|
Energy ile ci płacą w EA Polska  (Taki żarcik nie gniewaj się. Kusiło mnie to od rozpoczęcia twojej dyskusji w tym temacie). A tak na poważnie pożyjemy zobaczymy nie przywykłem wierzyć w wszelkiego rodzaju wróżenia więc zobaczymy jak będzie jak DLC wyjdzie.
_________________ "This is not a plan, but it's a perfect plan"
Origin: QuantinumPL Steam: qantumforce
|
|
Góra |
|
 |