12. Shepard, dręczony snami o dziecku którego nie mógł uratować, umieszcza w swojej kabinie prysznicowej głowę huska (czyli przetworzonego człowieka).
Spoiler:
Post innego usera z forum SB też wart jest uwagi.
Gohistet napisał(a):
Nekro, zapomniałeś o tym, że Shepard w DLC wyzwala na galaktykę rasę nielogicznie myślących, megalomańskich i ogarniętych chęcią powrotu starego układu kosmicznych mątw, które mogą kontrolować umysły, ale nawet nie łypie na to okiem.
zagralem, ukończyłem... no nawet fajne parę fajnych lokacji i parę fajnych tekstów trochę informacji o pochodzeniu żniwiarzy raczej na + choć jak na cenę to powinno być więcej
Nie wiem co o tym sądzić ale, parę osób na Socialu pisze posty typu: "Dzięki BioWare, teraz to wszystko ma sens" albo "Teraz ME3 jest taki jaki być powinien". Może nie jest najgorzej ale na wszelki wypadek sprawdzę sam. Decapitated - logiczne w miarę to pochodzenie kosiarek?
Podobno dość częsty problem uniemożliwiający dalszą grę, przynajmniej na angielskim socialu zrobiło się o tym głośno (EDIT: na polskim również pojawiają się osoby z tym problemem)
Dodam jeszcze że wiele osób zgłasza że nie może nawet rozpocząć dodatku, nie dostają maila od Hacketta
Ostatnio edytowano 28 sie 2012, 22:43 przez Hitokiri, łącznie edytowano 1 raz
i wystarczyła zmiana broni na inną czy schowanie broni nie pamiętam.
Dobrze że przynajmniej zakończenie trochę nabiera sensu, choć jak bezsens może nabrać sensu, ale jak mówiłem pogram zobaczę i potem będę dopiero miał prawo hejtować.
Dołączył(a): 09 mar 2012, 20:55 Posty: 199 Lokalizacja: Świętochłowice
Gra w: Far Cry 2, Mass Effect 2 i 3, Skyrim, Seria Fallout
By zjechać po drabinie podejdź powoli tiptopami lub zrób jak największy rozbieg sprintując. Z którymś razam się uda. Ja tak miałem z misją z dodatku Z Prochów na eden prime.
_________________ "We fight or we die..." Komandor Shepard
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości